Discovery II TD5

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan endy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 183
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,453

Etiketler

Ynt: Discovery II TD5

erturkgurer' Alıntı:
abi sana ve tdi'ına lafım yok zaten :smiley: haddime değil...ender döner dolaşır yine V8 alır, onu biliyorum ondan dolayı öyle söyledim...

Ertürk dizel alacağım diye geziyorum baktığım bütün arabalar V8 nasıl olacak bende anlamadım

endy' Alıntı:
Abicim bu kaşıntı varya bu kaşıntı her şey onun yüzünden oluyor; her gün başka fikir başka araç başka proje bence de var bir hayır
abicim ben o kaşıntının sonunu yadakaynağını bi yakalsam huzura ereceğim ;D ;D ;D(l.c. ile çömzecemsanırım ;D ;D)

Selamlar benimde bir arkadaşımda disco2 2000 td5 var 270 bindeydi sanırım 32 tl ye satıcam demişti. Dileyen olursa irtibat kurmanızı sağlarım.
Fakat bu aracı arazide hard kullancaksanız ve performans istiyosanız benim yaptığım gibi v8 almanızı öneririm.Ben tüp taktırmadım ama tüpte taktırılabilir.
Bir ara denemek için td5i kullandım oda benim arabamı kullandı:smiley:)
bu kadar fark olabilirmi td5 varya sanki arkadan biri çekiyomuş gibi inanamadım ,çocuğunda morali bozuldu işi espriye verdik
vergiydi benzindi falan ama çok ciddi performans farkı var benden söylemesi...
saygılarımla.....

Ender ne yaptın abi td5'i ? :smiley: piyasada temiz td5 çok zor bulursun. Disco 1 bence hem dizeli (300tdi) hem v8'i, her ikisi de son derece problemsiz araçlar. Disco 2'ler konforlular ama elektronik aksamları fazla, yukarıda söylenmiş olan bazı kronik rahatsızlıkları var. Yakıtına bakma tabi eğer tam modifiye yapacaksan. Ama yok benim Disco 1'i görmüştün. O şekilde kullanırım diyorsan dizel evet az yakar. Fakat doldurursan arabayı, koyarsan koca tekerleri v8 gibi yakar traktör gibi hızlanır :D Ben de bu ara kaşıntıdayım vx100 düşünüyorum bakalım :D

Anki' Alıntı:
Ender ne yaptın abi td5'i ? :smiley: piyasada temiz td5 çok zor bulursun. Disco 1 bence hem dizeli (300tdi) hem v8'i, her ikisi de son derece problemsiz araçlar. Disco 2'ler konforlular ama elektronik aksamları fazla, yukarıda söylenmiş olan bazı kronik rahatsızlıkları var. Yakıtına bakma tabi eğer tam modifiye yapacaksan. Ama yok benim Disco 1'i görmüştün. O şekilde kullanırım diyorsan dizel evet az yakar. Fakat doldurursan arabayı, koyarsan koca tekerleri v8 gibi yakar traktör gibi hızlanır :D Ben de bu ara kaşıntıdayım vx100 düşünüyorum bakalım :D
Belli kaşıntı olduğu ;D ;D ;D
Satılığa çıkarmışssın yavruyu...
Toyota mı bakacaksın Gürkan.

BOBO' Alıntı:
Belli kaşıntı olduğu ;D ;D ;D
Satılığa çıkarmışssın yavruyu...
Toyota mı bakacaksın Gürkan.

Hahaha :D aslında satılığa çıkardım ama satma konusunda hala emin değilim :smiley: hanıma eczane açıyoruz. Çok para yemezse toyota vx100 var aklımda. Satarsam da satmazsamda yaza güzel projem var. Güzel modifiyeler buldum onları yaptıracağım discoma. VX olursa çok şey yaptıramam ama ;)

arkadaşlar konunun başındada yazmıştım TD5 ile VX 100 çok farklı ikisinide kullanan ve hala vx 100 devam eden biri olarak söylüyorum birisi mercedes birisi şahin ;) ;) ;)

TOYOTA.jpg

cihanülker' Alıntı:
arkadaşlar konunun başındada yazmıştım TD5 ile VX 100 çok farklı ikisinide kullanan ve hala vx 100 devam eden biri olarak söylüyorum birisi mercedes birisi şahin ;) ;) ;)
Cihan Bey EK'teki fotograf ile destekleyince daha bir etkileyici oluyor argumanınız...
;D ;D ;D
Diyecek birsey kalmıyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,789
Kaydolan Son Üyemiz
tirpit

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR