ilkakdeniz' Alıntı:TD5'i performanslı hale getirmek 1000 tl civarı bir rakama 180 bg gibi bir hale gelebiliyor
V8'den bile iyi olduğunu söyleyenler var
cemtascioglu' Alıntı:yo ben yaptım 180 beygır benımkı sadece ıntercoler ve chıp uygulaması yaptım ama bır tıurbo degıstınmı 200 ıla 210 bg oluyor onu yapmadım ama aklımda kalmadı degıl benım aractada hıc bır sorun yok 170 bınde aldım sımdı 210 bınde hıc sıkıntı yok arabada 33 lastıklerle fısek gıbı ve cok guzelde tork var
bılgınıze
cemtascioglu' Alıntı:he tork kumda camurda dagda kayada gaza basınca lastık durmuyor 4 bırden kıltlıyorum basıyorum gaza kazıyor ne varsa hatta olmadı 3 aks kesıyor 35 sılver stone la ;D
cemtascioglu' Alıntı:valla bende senı soyle bır kamp yapsakta bıraz gulsek valla bu kampta donumuza yaparız artık gulmekten cunku cok muhabbet bırıktı ;D
cemtascioglu' Alıntı:tekılayıda bır sıseden fazla ıcmem agrı yapıyor arkada ;D
Anki' Alıntı:Cem bey Disco II'yi minimum 3inç yükseltmek için illa get mi kullamak gerekiyor? Sizinkisi ilk aldıığınızda 3inç idi sanırım sonra siz nasıl 5inç yaptınız? Yani hangi parçaları kullandığınızı söyleyebilir misiniz?![]()