Discovery II TD5

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan endy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 183
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,463
Ynt: Discovery II TD5

Selam ben konustum 32bin liranın altında satmam dedi.Sizin düşündüğünüz rakkam ise telefonunuzu kendisine ileteceğim saygılar..

Etiketler

TD5'i performanslı hale getirmek 1000 tl civarı bir rakama 180 bg gibi bir hale gelebiliyor
V8'den bile iyi olduğunu söyleyenler var

ilkakdeniz' Alıntı:
TD5'i performanslı hale getirmek 1000 tl civarı bir rakama 180 bg gibi bir hale gelebiliyor
V8'den bile iyi olduğunu söyleyenler var

yakıt konusunda ve motor bloğunda bazı sıkıntıları oluyormuş ilerleyen zamanlarda bende araştırdım. normal performası bana yeter dye düşünüyorum...

yo ben yaptım 180 beygır benımkı sadece ıntercoler ve chıp uygulaması yaptım ama bır tıurbo degıstınmı 200 ıla 210 bg oluyor onu yapmadım ama aklımda kalmadı degıl benım aractada hıc bır sorun yok 170 bınde aldım sımdı 210 bınde hıc sıkıntı yok arabada 33 lastıklerle fısek gıbı ve cok guzelde tork var
bılgınıze

cemtascioglu' Alıntı:
yo ben yaptım 180 beygır benımkı sadece ıntercoler ve chıp uygulaması yaptım ama bır tıurbo degıstınmı 200 ıla 210 bg oluyor onu yapmadım ama aklımda kalmadı degıl benım aractada hıc bır sorun yok 170 bınde aldım sımdı 210 bınde hıc sıkıntı yok arabada 33 lastıklerle fısek gıbı ve cok guzelde tork var
bılgınıze

:D :D :D :D :D :D TORKMU DEDİN

nasıl gelmedı........ olm ben geldımya hatırlamıyomusun ;D

Cem bey Disco II'yi minimum 3inç yükseltmek için illa get mi kullamak gerekiyor? Sizinkisi ilk aldıığınızda 3inç idi sanırım sonra siz nasıl 5inç yaptınız? Yani hangi parçaları kullandığınızı söyleyebilir misiniz? :smiley:

Anki' Alıntı:
Cem bey Disco II'yi minimum 3inç yükseltmek için illa get mi kullamak gerekiyor? Sizinkisi ilk aldıığınızda 3inç idi sanırım sonra siz nasıl 5inç yaptınız? Yani hangi parçaları kullandığınızı söyleyebilir misiniz? :smiley:

Gürkan naptın araba işini sen ??
Disco II yemi döndün yoksa ?

3 inclık kıtı var humada yay ve amortısorler degısıyo acılı burclar takılıyo saft acılarını ayarlamak ıcın..... biz 35 lerı sıgdırmak ıcın ayrıyetten 5 cm arkalara get koyduk ve amortısorlerıde 3 cm daha uzattık

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,789
Kaydolan Son Üyemiz
tirpit

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR