Discovery II TD5

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan endy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 183
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,418
Ynt: Discovery II TD5

Burakcım temix VX100 bulamadım V8 Disco almaya gittim Td5 aldım geldim :D:D Şimdi Cem hocamızınki kadar olmasa da offRoad'a uygun hale getiriyorum. 33inçlik lastik takacağım bakalım :smiley: Disco'dan vazgeçemedik yine ;)

Tolga Bey Huma'dan Koray beyle çözüm bulmaya çalışıyoruz. Disco II için 3inçlik helezon ve amortisör yokmuş. 2inçlik varmış hep. Defender yayı ile 3inç yükselebiliyormuş ama o yaylarda çok sertmiş. Olmadı yurt dışından getirteceğim bakalım çözüm bulaayacağız gibi...

Etiketler

Anki' Alıntı:
Burakcım temix VX100 bulamadım V8 Disco almaya gittim Td5 aldım geldim :D:D Şimdi Cem hocamızınki kadar olmasa da offRoad'a uygun hale getiriyorum. 33inçlik lastik takacağım bakalım :smiley: Disco'dan vazgeçemedik yine ;)

Tolga Bey Huma'dan Koray beyle çözüm bulmaya çalışıyoruz. Disco II için 3inçlik helezon ve amortisör yokmuş. 2inçlik varmış hep. Defender yayı ile 3inç yükselebiliyormuş ama o yaylarda çok sertmiş. Olmadı yurt dışından getirteceğim bakalım çözüm bulaayacağız gibi...

E süpermiş.

Gerçi kara delikanlıyı satmana üzüldüm bu durmda.
Garibin ne suçu vardı da sattın :D :D :D
Ama LR ailesinde kalmana sevindim.
Hayırlı olsun Gürkan cım.

Selamlar.

BOBO' Alıntı:
E süpermiş.

Gerçi kara delikanlıyı satmana üzüldüm bu durmda.
Garibin ne suçu vardı da sattın :D :D :D
Ama LR ailesinde kalmana sevindim.
Hayırlı olsun Gürkan cım.

Selamlar.

Çok teşekkür ederim Burakcım. Sattığıma pişman oldum zaten. :D Ama bu seferki chipli ;)

Hehehe ortalık karıştı :smiley: Kampa kesin hazır ama şimdilik 2inç yükselmiş ve 33inçlik lastikler takılmış olacak. Açılı kollar ve 4-5inçlik yükseltme yetişemeyecek kesin.. Yahu benim soru kaynadı arada :smiley:

Cem hocam bir daha sorayım. Senin araç get kullanmadan 3-4 inç yükseltilebildi mi hiç? Yoksa illa get kullanmak mı lazım? Ben 33lük lastik kullanacağım. minimum 3inç düşünüyorum. 5inçe kadar yolu var :D Ne önerirsin?

Anki' Alıntı:
Hehehe ortalık karıştı :smiley: Kampa kesin hazır ama şimdilik 2inç yükselmiş ve 33inçlik lastikler takılmış olacak. Açılı kollar ve 4-5inçlik yükseltme yetişemeyecek kesin.. Yahu benim soru kaynadı arada :smiley:

Cem hocam bir daha sorayım. Senin araç get kullanmadan 3-4 inç yükseltilebildi mi hiç? Yoksa illa get kullanmak mı lazım? Ben 33lük lastik kullanacağım. minimum 3inç düşünüyorum. 5inçe kadar yolu var :D Ne önerirsin?

ben deff yayı koydum arkayada ek olarak 2 ınc de get koydum ben teflondan yaptırdım ama orj humaya gelmıs bılgın olsun 35 koydum surtme yok 3 ınc yaparsanda 33 cok rahat olur kolay gelsın bu arada hayırlı olsun td5 ın en guzel aracı almısın bence ben chıp ve ıntercoler koydum 180 bg oldu haberın ola onuda yap

cemtascioglu' Alıntı:
ben deff yayı koydum arkayada ek olarak 2 ınc de get koydum ben teflondan yaptırdım ama orj humaya gelmıs bılgın olsun 35 koydum surtme yok 3 ınc yaparsanda 33 cok rahat olur kolay gelsın bu arada hayırlı olsun td5 ın en guzel aracı almısın bence ben chıp ve ıntercoler koydum 180 bg oldu haberın ola onuda yap

Çok teşekkür ederim. Az önce yükseltme kitinin siparişini geçtim humaya. Hatta orjinal 2inçlik getler de gelecek 20 güne. Chip var ve siyah duman yok. Param kalırsa intercooler da getirteceğim. o zaman yine seni bulurum :smiley: hangi firmadan getirteceğiz diye :smiley:

humadan aldım onuda bende chıplıyken bıraz duman atıyordu coler degısınce tamamen gıttı arabanın performansıda cok arttı ayrıca yazın performans cok dusuyor sogutamıyor havayı buyuyunce coler oda duzelıyor

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,789
Kaydolan Son Üyemiz
tirpit

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR