Discovery II V8 Artık Beraberiz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ilkakdeniz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 177
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,108
Ynt: Discovery II V8 Artık Beraberiz

Araban hayırlı olsun hemşerim (Edirne/Uzunköprü) . Maaşallah çok güzel. Allah kazasız, belasız kullanmak nasip etsin, darısı benim gibilerin başına ...

Etiketler

ibrahim abi araca neler yapacaksın ne zaman yapacaksın? ne zaman geleceksin bu taraflara

bende heycan yaptı ;D

Hayırlı uğurlu olsun ALLAH kazasız belasız binmek nasip etsin..

herkese teşekkür ederim :smiley:

ali henüz bir şey yapmayı düşünmüyorum daha flört ediyoruz
stok halini korumayı planlıyorum şimdilik
senin o taraflar şu ara planlarım arasında yok, önce karadeniz :smiley:

Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:
Çok yakar o, onunla gitme karadenize ;D

arkadaşım standartı 31 lastik çeviriyor
siz 31 cevirmek için kaç inch yükseltiyordunuz bu arada
nasıl tam fanatik işi oldu değil mi bu cümle senin dediğinle alakası yok ama ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
arkadaşım standartı 31 lastik çeviriyor
siz 31 cevirmek için kaç inch yükseltiyordunuz bu arada
nasıl tam fanatik işi oldu değil mi bu cümle senin dediğinle alakası yok ama ;D

Farkettim :smiley: Bir süre standard kullanıcam demişsin,At falan düşünmezmisin sen duramazsın kurcarlarsın aracı arazide falan ???

Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:
Farkettim :smiley: Bir süre standard kullanıcam demişsin,At falan düşünmezmisin sen duramazsın kurcarlarsın aracı arazide falan ???

şu an bütün maddi kaynakları kızıma ayırdım o yüzden bu tosun biraz yatacak bu haliyle

ya bende öyle aldığım halini krumya çalışıyordum... sonra bir baktım... araba 3" yüselmiş... 33" lastik koymuşum falan... ;D ;D

mertozzy' Alıntı:
ya bende öyle aldığım halini krumya çalışıyordum... sonra bir baktım... araba 3" yüselmiş... 33" lastik koymuşum falan... ;D ;D

bende kaçınılmaz sonu ertelemeye çalışıyorum işte züğürt tesellisi ;D ;D ;D

yok sen tam zamanında aldın aracı... şimdi amurlar bitiy.. bi yerde kalmdığın sürece kafayı takmazsın böyle şeylere... ben tam sezon ortasında aldım... bir battım lastik aldım... bi daha battım yükseltip 33" lastik aldım falan... sonra yok koruma yok bilmem ne derken bir baktım araba ilk halinden bayağı uzaklaştı... ama sen en az 4-5 a rahatsın.. bu araa haftaya edirneye gleceğim sanırım... kesin uğrayacağım sana... bu haftaonuda iğneadadayız... ;D

mertozzy' Alıntı:
yok sen tam zamanında aldın aracı... şimdi amurlar bitiy.. bi yerde kalmdığın sürece kafayı takmazsın böyle şeylere... ben tam sezon ortasında aldım... bir battım lastik aldım... bi daha battım yükseltip 33" lastik aldım falan... sonra yok koruma yok bilmem ne derken bir baktım araba ilk halinden bayağı uzaklaştı... ama sen en az 4-5 a rahatsın.. bu araa haftaya edirneye gleceğim sanırım... kesin uğrayacağım sana... bu haftaonuda iğneadadayız... ;D

mutlaka bekliyorum :smiley:
özelden cebi yazdım

orada düzgün ustn var mı??? birşey olursa mutlaka hbr ver... burdan parça marça herşeyi ulaştırırız sana... birde herhangi bir arıza olduğunda da mutlaka hbr ver bizlere... hepimizin ayrı ayrı tecrübeleri var... çoksınırlı sayıda insan bu arabaların dilinden gerçek alamda anlıyor... ;D

mertozzy' Alıntı:
orada düzgün ustn var mı??? birşey olursa mutlaka hbr ver... burdan parça marça herşeyi ulaştırırız sana... birde herhangi bir arıza olduğunda da mutlaka hbr ver bizlere... hepimizin ayrı ayrı tecrübeleri var... çoksınırlı sayıda insan bu arabaların dilinden gerçek alamda anlıyor... ;D

yaktım sizi zaten ;D

karadenize gideceğin zaman 1 gün önceden gel... burda bakımarını vs yaptırlım.. öyle git...

ayrıca yak bizi ;D ;D hiç sorun değil... her türlü desteğe hazırım ;)

mertozzy' Alıntı:
karadenize gideceğin zaman 1 gün önceden gel... burda bakımarını vs yaptırlım.. öyle git...

ayrıca yak bizi ;D ;D hiç sorun değil... her türlü desteğe hazırım ;)

destek bulmak çok güzel bir şey cok sağol :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR