ilkakdeniz' Alıntı:herkese teşekkür ederim
ali henüz bir şey yapmayı düşünmüyorum daha flört ediyoruz
stok halini korumayı planlıyorum şimdilik
senin o taraflar şu ara planlarım arasında yok, önce karadeniz![]()
Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:Çok yakar o, onunla gitme karadenize ;D
ilkakdeniz' Alıntı:arkadaşım standartı 31 lastik çeviriyor
siz 31 cevirmek için kaç inch yükseltiyordunuz bu arada
nasıl tam fanatik işi oldu değil mi bu cümle senin dediğinle alakası yok ama ;D
Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:FarkettimBir süre standard kullanıcam demişsin,At falan düşünmezmisin sen duramazsın kurcarlarsın aracı arazide falan ???
mertozzy' Alıntı:ya bende öyle aldığım halini krumya çalışıyordum... sonra bir baktım... araba 3" yüselmiş... 33" lastik koymuşum falan... ;D ;D
mertozzy' Alıntı:yok sen tam zamanında aldın aracı... şimdi amurlar bitiy.. bi yerde kalmdığın sürece kafayı takmazsın böyle şeylere... ben tam sezon ortasında aldım... bir battım lastik aldım... bi daha battım yükseltip 33" lastik aldım falan... sonra yok koruma yok bilmem ne derken bir baktım araba ilk halinden bayağı uzaklaştı... ama sen en az 4-5 a rahatsın.. bu araa haftaya edirneye gleceğim sanırım... kesin uğrayacağım sana... bu haftaonuda iğneadadayız... ;D
mertozzy' Alıntı:orada düzgün ustn var mı??? birşey olursa mutlaka hbr ver... burdan parça marça herşeyi ulaştırırız sana... birde herhangi bir arıza olduğunda da mutlaka hbr ver bizlere... hepimizin ayrı ayrı tecrübeleri var... çoksınırlı sayıda insan bu arabaların dilinden gerçek alamda anlıyor... ;D
mertozzy' Alıntı:karadenize gideceğin zaman 1 gün önceden gel... burda bakımarını vs yaptırlım.. öyle git...
ayrıca yak bizi ;D ;D hiç sorun değil... her türlü desteğe hazırım![]()