Discovery İlanı (Taşınan Başlık)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 132
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,425
Ynt: Land Rover Discovery I

balum' Alıntı:
Haklısınız,bende zaten bu noktada huylanıyorum.O yüzden ankaradan bursaya gitmek eğer eli boş döneceksem diye gözümde büyüyor.Telefonla alınan bilgiyede ne kadar güvenilir malum.Bugün yarın karar verip ona göre hareket edeceğim sanırım.
edit: Vita motor 300 tdi değilmi?

Valla paketinden yeni çıkmış gibi duruyor ;D Benzinliden dizele çevirme operasyonuna maruz kalmış olabilir.

Etiketler

anladım.inşallah çevirme operasyonu değilde arap sabunu operasyonudur ;D

balum' Alıntı:
anladım.inşallah çevirme operasyonu değilde arap sabunu operasyonudur ;D

Abi insan gibi yapılan çevirme operasyonları da gördüm ama kendi görüşüm orjinalden şaşmamak üzerinedir.

VitaEsMorte' Alıntı:
Abi insan gibi yapılan çevirme operasyonları da gördüm ama kendi görüşüm orjinalden şaşmamak üzerinedir.
Haklısın :-\
Dikkatli bakınca radyatörün üst taraflarında sanki boya aşınmış gibi duruyor bide başka tdi motorlarda fanın üstünde çıkıntı şeklinde yuvarlak bir koruma vardı galiba

balum' Alıntı:
Dikkatli bakınca radyatörün üst taraflarında sanki boya aşınmış gibi duruyor bide başka tdi motorlarda fanın üstünde çıkıntı şeklinde yuvarlak bir koruma vardı galiba

Benimkinde var en azından ;D

balum' Alıntı:

abı atla bu gece yrn sabh bursadasın gotur ordakı land servısıne en guzel cozum yolu bılmıorum ama uzerındekı kapagı cıkarmıs olabılırlermı?? netten nekadar tahmın yurutebılırzkı??
bence ıcınde kalcaana bıraz zmanla ankara-bursa otobus bıletı harcarsın
cok guzel bı fırsat bu fıyata ımkansız abı düses olabılırde ama annamanın en guzel yolu atla gıt derım nacızhane fıkrım..

berk bende gidiyim diye düşünüyorum ama beğenipte alacak olursam alımsatım vs işler için hafta içi orda olmalıyım ve dolşayısıyla isyerinden izin almalıyım, o yüzden biraz pasif davranıyorum.Bide özel kalemle konuyu iştişare etcez daha ;D

balum' Alıntı:
berk bende gidiyim diye düşünüyorum ama beğenipte alacak olursam alımsatım vs işler için hafta içi orda olmalıyım ve dolşayısıyla isyerinden izin almalıyım, o yüzden biraz pasif davranıyorum.Bide özel kalemle konuyu iştişare etcez daha ;D

abi isyerınden once özel kalem mudurunuzu kandırın gerısı gelır zaten sonra :D gelısmelerı takıp edıyorum...

eger olmazssa ben, annem ve kız kardesım ıcın bısı dusunuodum fınansörumuzle baglantıya gecıcem.. :D

Biri çok temiz ,öbürü fazla kirli ( benim galloper ;D )
Kardeşim bunun bir ortası yok mu ?

239121.jpg

239120.jpg

Nadir abi geçen gün kaputu bir açtım, toprak tabakası üstünde çimler yeşermeye başlamıştı ;D senin aracın toprağı eksik kalmış ;D
Bence bu Land-Rover gayet uygun ama inanılmaz bir fiyat da değil, bir arkadaşımız 97 model otomatik ES donanımlı orjinal 300TDI verisyonunu 30.000 YTL ye aldı.
AMA MUTLAKA VE MUTLAKA ARACIN TEMİZ OLDUĞUNDAN EMİN OL!

benım aracı pıslıkten, polısler yoldan kaldır dıye anons ettı cevre kırlılıgımısım :D

hadı balum hadı karar ver :D

Berk beni bekleme abi sen düşünüyosan,hemen harekete geç.bu olmazsa başkası olur..Ben ancak salı günü bursaya gidebilrim.O zamana kadar benim yüzümden bekleyipte senin de kaçırmanı istemem.

balum' Alıntı:
Berk beni bekleme abi sen düşünüyosan,hemen harekete geç.bu olmazsa başkası olur..Ben ancak salı günü bursaya gidebilrim.O zamana kadar benim yüzümden bekleyipte senin de kaçırmanı istemem.

abı ben satıcısı hakkında ıyı seyler duymadım o yuzden ben vazgectım bursalı ev arkımda yarın aracı ıncelmeye gıtcek ama zor o ıs.. :(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
alierkam3806

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR