Discovery V8 ile İlk Gezimiz; Maşukiye - Kartepe - Adapazarı (14 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,487

mertozzy

everything depended on me..!!
selamlar,

sevgililer günü nedeniyle bugün eşimi yalnız bırakamadığım için, beraberce bir geziintiye çıkmaya karar verdik. güzergah maşukiyede kahvaltı ardından kartepe idi. ama biz en son kendimizi adapazarı pamukovanın bir köyünde bulduk :smiley:

resimleri yavaş yavaş sizlerle paylaşacağım...

tek olduğumuz için fazla batıp çıkılacak yerlere girmedik.. ama yinede çok keyifliydi..

mert

Etiketler
Ynt: Discovery V8 ile İlk Gezimiz; Maşukiye - Kartepe - Adapazarı (14 Şubat 2010)

daha yola çıkınca program değişti ve otobanda çayımızı yudumlayıp kahvaltıya başladık bile ;)

HPIM1405.jpg

HPIM1412.jpg

HPIM1413.jpg

HPIM1418.jpg

Ynt: Discovery V8 ile İlk Gezimiz; Maşukiye - Kartepe - Adapazarı (14 Şubat 2010)

kartepe çok kalabalık olduğu için (malum bugün pazar) hemen içimizde kalmasın diyerek bir sucuk ekmek-miller olayına girip koyulduk yola ;D

HPIM1421.jpg

HPIM1431.jpg

HPIM1433.jpg

HPIM1434.jpg

kartepeden çıkışta girdiğimiz yollardan biri paraşüt tepes, dene bir alana çıktı.. çok güzel bir manzarası vardı. bu arada ikinci fotoda göründüğü gibi dağ içinde bolca yol var. izmitli arkadaşlar sanırım buraları bilirler ve bir gün onların eskortluğunda oralara gitmemiz gerekiyor gibi. çok güzerl parklurlar var. birazda karla oynaştım acemice ;D

HPIM1435.jpg

HPIM1438.jpg

HPIM1443.jpg

HPIM1445.jpg

HPIM1446.jpg

biraz çayır çimenle oynaştık... ;D

HPIM1452.jpg

HPIM1453.jpg

HPIM1454.jpg

HPIM1455.jpg

HPIM1456.jpg

birazda sapanca gölüne taş atıp ordaki otları yolduk ;D

HPIM1461.jpg

HPIM1466.jpg

HPIM1468.jpg

HPIM1469.jpg

HPIM1470.jpg

ot yolmaya devammm ;)

HPIM1471.jpg

HPIM1472.jpg

HPIM1473.jpg

son olarak.. yorulduk gezmekten.... sıra karın daoyurmakta :smiley:
şelalede alabalık, mantar, kaşar ve başlangıç menüsü tereyağ-bal ;D

HPIM1477.jpg

IMG00201.jpg

güzel olmuş, hem eğlenmişsin hem arabanı tanımışsın :smiley: umarım herşey yolunda gitmiştir

kürşatım sağol... senden hbr çıkmayınca çıkalım dedik yola... :smiley:
keyifliydi... ama senin dediğin gibi sakat yerlere tek araç gitmemek çok mantıklı. iki yerde battım kara. çıkana kadar ecel teri döktüm ;) ama en kısa zamanda gidelim bir yerlere... kartepenin eteklerinde eğer resimlerden gördüysen ciddi güzel yerler var. ama en az 3 araç lazım... sen bir organizasyon yap bence

valla bizim sana bahsettiğim plan iptal oldu, sonra 3 arkadaş öğlen buluşup soft bir gezi yapalım sonra rakı balık yapalım dedik, sonuç 2 discovery battı 2 saatte çıkarttık, benim arka tampon diğerinin egzos kırıldı ;D ;D ;D

çok ciddi bir yana takla atma tehlikesi atlattım şansım yaver gitti , sonradan nasıl böle bir aptallık yaptım dedim :smiley:

vesselam iyiki gelmedin ;D

gerçi çok eğlendik :smiley:

senin soft anlayışın buysa ben senle gezmeye tank falan kiralayayımmm : )))))
abi geçmiş olsun... haftaya boluda kaçarız bir yerlere : ))))

bugün kü gruptan gelen var mı haftaya boluya?

yok gelen zaten 3 araç gittik, guya kavağa gidip rakı balık yapmaya çıktık işte :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48793.msg551987#new

burda fotoları :smiley:

tam rakı balık olmuşsunuz :smiley:

Güzel gezi ama bundan böyle patron öyle istese de tek araçla çıkmamanızı öneririm...

Fotoğraflar için teşekkürler :smiley:

Ben en çok sondaki iki fotoğrafı beğendim ;D

Aracınızı güle güle kullanın...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR