concrete' Alıntı:Baba bir araç ya... ondandır ;D
Erkeksi, ağır başlı, dünyaya biraz yukarıdan bakan havası var. Her yeni baba böyle değil midir?
Heheh benimkisi tamamen şans. Çok uzun zamandır almak istiyordum ama arabamı satmaya ve işlemleri düşünce çok üşeniyordum. Ta ki bir gün bir gece bir Audi bize çarpıp kaçmaya çalışıncaya kadar. O anda daha fazla ertelememeye karar verdim ve bir ay içinde de aldımilkakdeniz' Alıntı:Neden çocuk bekleyenlerin tercihi D2 oluyor aceba???
bende eşim 8 aylık hamileyken almıştım ;D ;D ;D
egeli 34' Alıntı:İstanbulda Oto Mekanik Hüseyin Akbulut tarafından modifiye edidi.
4 adet defender yay arka körük iptal edildi.
4 adet amortisör off road tipi
öne demir tampon britpart vede vinç ve üstüne bar takdırdım 2 adet sis farı
şinoker safari
diff lock orta şaftları bağlıyor
arkaya detroit %100 diff lock
rack slider yanlara britpart ve yan bar çelik borudan
telsiz vede kauçuk jop anten
arkaya matador ışık
kışın 235/85/16 ınsa spec tracklastik takıyorum hiçbir kesme işlemi yapmadın çamurluklarda
sayın doğancı,ndoganci' Alıntı:sayın egeli
size ve benzer durumdaki bazı arkadaşlara bir atasözümüzü tekrar hatırlatmak isterim... " Eşekten yarış atı olmaaaaaz..."
nice çamurlarda görüşmek üzere...
Tempus' Alıntı:Ahmet abi sende disco 2 yi saticaksin 1 sene icinde eminim ;D ama bu kotu bir arac oldugundan degil, senin amaclarina uymadigindan
egeli 34' Alıntı:sen kilit taktıksan sonrakihalini görseydin kendi aracınıda satmazdın onun için hiç öyle bir niyetim yok ;D
concrete' Alıntı:Benim içinde sık sık gezdiğim D2 her seferinde konvoyun en başarılı aracı oldu. Ama üzerinde yok yok. Silverstone lar dahil.
Ama yine de sahibi ''şöyle küçük ve roll cage li bişey ya da bir 110 veya 90 mı yapsam bunun yanında'' diyor.
Naci'nin anlatmaya çalıştığı bu sanırım. Yariş atı başka bişey. Roll cage li D2 ile paldır küldür gitmek aracın ruhuna uymuyor sanki.
Tempus' Alıntı:aynen abi, ama roll cage li devrildiginde yaptirabilecegin , kirildiginda yaptirabilecegin bir d2 yapicak paran varsa ve korkmadan sokarim ben diyorsan super olur izlemekde isteriz ;D
concrete' Alıntı:Valla bende disco 1 var. Bir kez suya gömdüm, toparlayana kadar canım çıktı; maddi olarak da...
D2 ile böyle şeyler yapmak beni ve bir çok kişiyi aşar sanırım.