Discovery-V8 Yavuz bey

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erkingedik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 48
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,850

Etiketler

Ynt: Discovery-V8 Yavuz bey

İstanbulda Oto Mekanik Hüseyin Akbulut tarafından modifiye edidi.
4 adet defender yay arka körük iptal edildi.
4 adet amortisör off road tipi
öne demir tampon britpart vede vinç ve üstüne bar takdırdım 2 adet sis farı
şinoker safari
diff lock orta şaftları bağlıyor
arkaya detroit %100 diff lock
rack slider yanlara britpart ve yan bar çelik borudan
telsiz vede kauçuk jop anten
arkaya matador ışık
kışın 235/85/16 ınsa spec tracklastik takıyorum hiçbir kesme işlemi yapmadın çamurluklarda

ilkakdeniz' Alıntı:
Neden çocuk bekleyenlerin tercihi D2 oluyor aceba???
bende eşim 8 aylık hamileyken almıştım ;D ;D ;D
Heheh benimkisi tamamen şans. Çok uzun zamandır almak istiyordum ama arabamı satmaya ve işlemleri düşünce çok üşeniyordum. Ta ki bir gün bir gece bir Audi bize çarpıp kaçmaya çalışıncaya kadar. O anda daha fazla ertelememeye karar verdim ve bir ay içinde de aldım :smiley:

Tekrar merhaba,

Dün bilgisayarın başında oturmuş gelecek mesajları heyecanla beklerken misafir gelince işler bozuldu. :mad:
Sadece telefona gelen maillerden yarım yamalak takip edebildim.
Hepinize teşekkkür. Olumlu olumsuz yorumları almak gerçekten hoş.

Özellikle benimle aynı durumda olupta beni bekleyen yollardan geçenlerin aktardıkları tecrübeler gerçekten çok aydınlatıcı.

İşin içine ailede girince zorluk bir kaç derece daha artıyor. Teknik yorumlarla birlikte bu etkileşimlerle ilgili yorumlarda bu nedenle önem kazanıyor.

Bu siteyide sevmemin en büyük nedeni budur. Yeterli seviyeye ulaştığımda bende insanlara fayda sağlayabilirsem ne mutlu bana.

Selamlar

egeli 34' Alıntı:
İstanbulda Oto Mekanik Hüseyin Akbulut tarafından modifiye edidi.
4 adet defender yay arka körük iptal edildi.
4 adet amortisör off road tipi
öne demir tampon britpart vede vinç ve üstüne bar takdırdım 2 adet sis farı
şinoker safari
diff lock orta şaftları bağlıyor
arkaya detroit %100 diff lock
rack slider yanlara britpart ve yan bar çelik borudan
telsiz vede kauçuk jop anten
arkaya matador ışık
kışın 235/85/16 ınsa spec tracklastik takıyorum hiçbir kesme işlemi yapmadın çamurluklarda

sayın egeli

size ve benzer durumdaki bazı arkadaşlara bir atasözümüzü tekrar hatırlatmak isterim... " Eşekten yarış atı olmaaaaaz..."

nice çamurlarda görüşmek üzere...

Bana pek gerek kalmamış arkadaşlar gerekenleri yazmış.

Ama Kürşad ın dediği birşey önemli nekadar araziye yaklaşırsanız yol konforu o kadar bozluluyor , Bu disco II için değil tüm araçlar için böyle ama D2 modifiyesiz haliyle bile bence birçok şeyi yapabilecek bir araç.

ndoganci' Alıntı:
sayın egeli

size ve benzer durumdaki bazı arkadaşlara bir atasözümüzü tekrar hatırlatmak isterim... " Eşekten yarış atı olmaaaaaz..."

nice çamurlarda görüşmek üzere...
sayın doğancı,

sz öyle zannediyorsunuz vede yanılıyorsunuz artık yanıldığınızı kabul edin bu yolda maglupta galiptir ayıplamam merak etmeyin ;)

Ahmet abi sende disco 2 yi saticaksin 1 sene icinde eminim ;D ama bu kotu bir arac oldugundan degil, senin amaclarina uymadigindan

Tempus' Alıntı:
Ahmet abi sende disco 2 yi saticaksin 1 sene icinde eminim ;D ama bu kotu bir arac oldugundan degil, senin amaclarina uymadigindan

sen kilit taktıksan sonrakihalini görseydin kendi aracınıda satmazdın onun için hiç öyle bir niyetim yok ;D

egeli 34' Alıntı:
sen kilit taktıksan sonrakihalini görseydin kendi aracınıda satmazdın onun için hiç öyle bir niyetim yok ;D

abi ben araba gitmiyor arazide basarisiz demedimki, aslada demem :smiley: kilitsiz bile ben birsuru aracin gitmedigi yere gidiyordum

Benim içinde sık sık gezdiğim D2 her seferinde konvoyun en başarılı aracı oldu. Ama üzerinde yok yok. Silverstone lar dahil.

Ama yine de sahibi ''şöyle küçük ve roll cage li bişey ya da bir 110 veya 90 mı yapsam bunun yanında'' diyor.

Naci'nin anlatmaya çalıştığı bu sanırım. Yariş atı başka bişey. Roll cage li D2 ile paldır küldür gitmek aracın ruhuna uymuyor sanki.

concrete' Alıntı:
Benim içinde sık sık gezdiğim D2 her seferinde konvoyun en başarılı aracı oldu. Ama üzerinde yok yok. Silverstone lar dahil.

Ama yine de sahibi ''şöyle küçük ve roll cage li bişey ya da bir 110 veya 90 mı yapsam bunun yanında'' diyor.

Naci'nin anlatmaya çalıştığı bu sanırım. Yariş atı başka bişey. Roll cage li D2 ile paldır küldür gitmek aracın ruhuna uymuyor sanki.

aynen abi, ama roll cage li devrildiginde yaptirabilecegin , kirildiginda yaptirabilecegin bir d2 yapicak paran varsa ve korkmadan sokarim ben diyorsan super olur izlemekde isteriz ;D

Tempus' Alıntı:
aynen abi, ama roll cage li devrildiginde yaptirabilecegin , kirildiginda yaptirabilecegin bir d2 yapicak paran varsa ve korkmadan sokarim ben diyorsan super olur izlemekde isteriz ;D

Valla bende disco 1 var. Bir kez suya gömdüm, toparlayana kadar canım çıktı; maddi olarak da...

D2 ile böyle şeyler yapmak beni ve bir çok kişiyi aşar sanırım.

concrete' Alıntı:
Valla bende disco 1 var. Bir kez suya gömdüm, toparlayana kadar canım çıktı; maddi olarak da...

D2 ile böyle şeyler yapmak beni ve bir çok kişiyi aşar sanırım.

oyle bir aracin masrafini sigortadan almak istersen eminim pert etmeyi tercih edebilir :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,976
Kaydolan Son Üyemiz
GC Zefir

Çevrimiçi üyeler