Discovery-V8 Yavuz bey

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erkingedik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 48
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,813
Ynt: Discovery-V8 Yavuz bey

ndoganci' Alıntı:
selamlar...

madem adım geçti yavuz kardeşimden önce ben yanıtlayayayım...

d2 güzel bir araç, td5 mi yoksa v8 mi düşünüyorsunuz? her ikisi de yazdığınız kullanım amaçlarınıza cevap verecektir...

halen aktif olarak hem d1 hem defender 110 kullanıcısı olarak size en önemli tavsiyem tek araçla bu işe girmeyin derim... yazdığınız modifikasyonlar bir yerden sonra yetmeyecek başka şeyler de yapmak isteyeceksiniz ve araç gittikçe şehir kullanımı için çok zorlaşacak... söylemişti dersiniz :smiley:

alın bir d2, ister dizel ister benzinli önce standart olarak kullanın, eşinize sevdirin, baktınız kesmiyor o zaman başlarsınız ufak ufak... bu işlerde ne iyapmak istediğnize karar vermek ve ona göre araç seçmek çok çok önemli...

kolay gelsin...

naci
merhaba discovery v8 ile ilgili biraz bilgiye ihtiyacım var.durumum kısaca şöyle
1996 model 117 binde 3.9 benzinli bir araç buldum.fiyatı 15000 tl ye kadar indirdim.servise götürdüm bana 800 kuruş yakar ve parçası çok pahalı deyip aracı almaktan vazgeçirdiler.araçta manifolt contaları ve alt takımdaki viraj demir lastiklerinden başka pek problem çıkmadı.hava akışmetresi bozuk ve bedeli 2450 liraymış bu doğrumu acaba.

Etiketler
Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler