Dizel Eberspacher Isıtıcı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karavan1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 147
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 77,267
Ynt: Dizel Eberspacher Isıtıcı

Arkadaşlar,
İstanbul birçok ürün temininde ana merkez
Burada İthalatçı olmanın ucuzluğu olmalı.
Ancak iyi pazarlık edip uyanık olmazsan en pahalı sen alırsın ürün ne olursa olsun
AÇSA en uygun yer olması gerekirken
AYNI ÜRÜN D2
Adapazarı(1100TL),Nevşehir(1000TL) Manisa (920 TL)
AÇSA :1500 TL
Gözünüzü açın pazarlığınızı iyi yapın.
Gerisi size kalmış.

• Eberspacher D2
• Webasto
YILDIRANCANLAR LTD. ŞTİ.

K.S.S. 2199 ada 109/1 Sk. No: 2 ve 4

Turgutlu / Manisa / Turkey

Telefon: +90(236) 314 19 11 +90(236) 314 19 11 +90(236) 314 19 11 +90(236) 314 19 11

920 TL

Sizlere diğer bir marka Webasto bilgisi sunuyorum, webasto diye bildiğimiz ısıtıcı ile aynı özelliklere sahip bir ısıtıcı, şirketi web sitesinde bu ara bir sorun var açılmıyor, fakat telefonla iletişim kurabilirsiniz, bana verilen fiyat 700TL+KDV, sizlere firmanın bana yazmış olduğu e-maili veriyorum, ilgilenenler olabilir...ürünün foyoğrafınıda aşağıda veriyorum...

Merhaba Atilla bey,
Ürünümüz mazot ile çalışmaktadır. Ürünümüz ile ilgili detaylı bilgilere ekte gönderdiğim dökümanlardan ulaşabilirsiniz. Isıtıcılarımız 12V ve 24V araçlar için sabit olup, birim fiyatı 700TL+K.D.V. şeklindedir. Daha detaylı bilgi için 0 332 251 94 51 numaralı telefondan Süleyman beyle görüşebilirsiniz.

İyi çalışmalar dileriz.

İsmail Taha ÇÖMLEKCİLER
Elk. - Elt. Yük. Müh.

S.W.S Araç Kabin Isıtma Sistemleri
www.sws.com.tr

SWS webasto.jpg

Atilla Bey,
Bu güzel bir örnekleme.
Zaten ısıtıcı deyince iki marka da biribiriyle yarışan modeller.

Şunu merak ettim.
Eberspacher D1 ile eşdeğer örnek gibi geldi bana.

Arkadaşlar birde İstanbul büyük otogar altında satılan bir marka varmış bizim servis şöförleri konuşuyormuş Yaşar abi duymuş gidip bir bakacağız tam olarak ne olduğunu bilmiyoruz ama mantık aynıymış mazotla çalışıyormuş ve 500 liraymış yolu düşen bir bakabilirse faydalı olur forum için.

Sn. Ykamas..
Evet D1'e yakın eşdeğerde, bana yollanan Teknik PDF dosyalada ısıtma gücü max-min 1600-800 Kw olarak verilmiş...

Atilla Bey,

Bence güzel bir altarnatif.
12.6 M3 lere kadar her türlü küçük araba için ideal ve güzel bir çözüm bu örnek.
Hem yakıt ve elektrik tüketimi de en az seviyede olur bence.

Hazır mevzu açılmışken bir Webasto örneği daha vereyim..Marka KAELSA

Firmadan şahsıma gelen e-mail;

Sayın Atilla Dinçer,
Telefonunuzu yazarsanız daha sağlıklı yardımcı olabiliriz.
Saygılarımla.
M.Murat KELEŞ
KAELSA KALORİFER ELEKTRİK SANAYİİ VE TİC. LTD.ŞTİ.
Adres : Ata Sanayi Cad. No: 18 İskitler / ANKARA
Tel : 00 90 312 341 47 10 – 00 90 312 341 47 11
Fax : 00 90 312 341 33 06
E-mail : mkeles@kaelsa.com.tr

http://www.kaelsa.com.tr/urun.html

Bak araştırınca neler var.
Yusuf (Yabek) te bulmuş bir farklı örnek.
Bizler burada önemli bir potansiyel müşteri grubuyuz.
Her firma en uygun fiyatını vermek zorunda.
Ben Panel konusunda da bir firmayla görüşürken;
"Yüzlerce potansiyel alıcıya duyuracağınız en uygun fiyatı verirseniz
siz de bizlerde karşılıklı karlı oluruz"
Deyince doğaldır ki en uygun fiyatı veriyor firma.
4-5 Euro luk paneller 2 euroya kadar düştü.
Fena mı?

Bu "Kaelsa"dan, Fazer Karavan, bir zamanlar epeyce söz etti ama sonradan o da dönüş yaptı.. Sanıyorum yerli üreticilerin çoğu, "Eberspacher" kullanıyor artık.

Cavid Sezen

benim yaptigim arastirmalar kelsanin sattigi urun yelpazesi daha cok otobus gibi araclarda kullanilan yuksek sesli urunler
bilmiyorum ne derece dogru..

Alternatif Webastolara devam edelim ozaman..
Şimdi sırada bir İSVEÇ malı var bu ürünü VOLVO araçlarında kullanıyor, birinci sınıf bir ısıtıcı olduğu söyleniyor, Extradan LPG ile çalışan modelide var...

SPHEROS LPG webasto.jpg

SPHEROS Dizel webasto.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR