Dizel mi benzinlimi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mltburak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 50
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,956
Ynt: Dizel mi benzinlimi?

tabiki haberdar ederim.sahibinden com.da giresunda 87 dizel tek araç var.resimlerde kupa durumu zayıf.ama yapıldığı yazıyor.bizzat gidip görmedim.daha önceden bu araç için yine ilan verilmişti,yalnız galerideydi.telden görüştüm detaylı bilgi veremedi.bende ilgilenmemiştim.isterseniz bi görüşün.araç bana kalırsa hala eski sahibinde.sorgulamamda en son satışı 2001 de yemişti galiba.yani araç uzun süredir bir kişide.

Etiketler

soner koç' Alıntı:
qwasd arkadaşım,bakım ve parça bulunabilirliği endişelerime yenik düştüm. konuyla hiç alakası olmayan kartal taksi aldım.yeni aracımı uzun uzun anlatmama gerek yok :smiley:arazi duygularımı teselli içinde bir ATV araç aldım.şimdilik böyle.ama kesinlikle son aracım toyota olacaktır.

yeni aracınız hayırlı olsun öncelikle .benim eniştede 2012 başlarında 85 model hilux 2.4 dizel aldı kendisi istanbulda oturuyor burda (Ankara ) bulmuş internetten geldi aldı hatta 11000 tl mi ne verdi sanırım giderkende burdan yine ön ve arka farlarını ön banjurunu kayışlarını birazda bakım yaptırdı da 1600 tl gibi bir rakam verdi. parçaları orda kendisi takmak için almıştı.bir kaporta boya yaptırdı sonra parçaları takmış araba gıcır gıcır olmuştu yazın yine geldi baya bir gezdik deposunu test etmek için ben doldurdum biraz kullandık tekrar doldurdum 300 kr yakmıştı acaayim şok oldum hilux hastası oldum çıktığı yokuşları gittiği araziyi görünce şaşırmamak elde değil.birde yağ kaçırma sorunu vardı sanırım bir balık avı dönüşü benzinlikten açık yağ aldık tamamlamak için yarım su bardağı anca eksilmiş kalanını mazot deposuna döktü bende tabi bir şok durumu daha.. daha ne diyeyim abi hilux bu. birde şu videoyu izle istersen http://www.youtube.com/watch?v=xnWKz7Cthkk . En büyük şoku ben enişteye yaptım 2012 hilux aldım yaza gezeceğiz inşallah.Abi sen kartalı sat son arabanı hemen al bence.selamlar.

dayanıklılık konusunda endişem yok.önemli olan kafadan tüm bakımları yapılmış masrafsızını bulabilmek.ama dediğim gibi,kesinlikle en sonunda toyota alıcam ama biraz daha var ogünlere.size toyotalı keyifli geziler dilerim.

merhaba ben 91 yn 106 aldım ve lsd var.şuan için araç güzel özellikle o küçücük motorun gücü de muazzam.bence benzinli hiluxlarda dizel hiluxlar kadar performans verir tabi yakıt farkı değişebilir.

hayırlı olsun.2.2 motor mutlaka bir yere kadar yeterlidir,olmasa uymasa zaten japon onu koymaz oraya.resimlerinide paylaşırsanız yakından görmüş oluruz.tekrar hayırlı olsun.

Soner hocam o baktığınız aracı şuan ben aldım Gecende suzuki mu toyota mi diyen bendim o dediğim toyota senin baktigin arac cok temiz ve bakimliydi diri duruyordu ve hala üzerinde yapıştırmalaru duruyor tavsiyeme gelecek olursam kesinlikle 2.4 benzinli arazide bir canavar ben tüp taktirdim yakit düştü arazi performansı Aynı hilux den vazgeçmeyin derim

daha öncede benzinli aracım vardı bu haftada bir tane aldım

579566_10151412306643467_1342768762_n.jpg

pancarmotorcu' Alıntı:
Sağolasın teşekkürler,toyota olsun benzin dizel kilometre fark etmez .

Hi-Lux'e ilgi duyan arkadaşların,hayatları uyarınca çok fazla yakıt-km.hesap etmeleri gerekmiyor ise ve benim gibi sadece haftasonları 2. araç olarak değerlendirecekler ise,benzinli -diesel ayrımına hiç gerek yok..
Şimdilerde ''neden benzinli almadım.?illaki diesel aradım.?'' diye sorular soruyorum kendime..
çünki,Tedaş geçmişli Hilux'ler hem kasa,hemde transmisyon yönünden halen daha çok iyi kondüsyondalar..

Herşey gönlünüzce olsun..

pancarmotorcu' Alıntı:
daha öncede benzinli aracım vardı bu haftada bir tane aldım

merhaba.

hocam valla aracın güzel işin aslı o aracı ben alıcaktım.satan arkadaşla anlaştık.sabah kapora yollamak için aradığımda bir arakadaş daha istiyor bakmaya gelicek o bi baksın ben sizi ararım demişti.demek size satmış neyse kısmet sizeymiş.zaten bende hemen ertesi nde ankaradan başka bir tane aldım ve şuanda topluyorum.

pancarmotorcu' Alıntı:
Kısmet diyelim ,sizede haylı olsun,iyi günlerde kullanın,bu son resimdekini anlayamadım parlak metal olan

sağolun sizede hayırlı olsun.
son resimdeki şaft uzatması aracı yükseltiğim için şaft kovanı kısa kaldı o yüzden kovanı tornada yeniden uzun yaptırdık arazide şaft çıkmaması için :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,986
Kayıtlı Üye Sayımız
166,734
Kaydolan Son Üyemiz
ersoyburhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR