DODGE D 100

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan volkanaygun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 39
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,651

Etiketler

Ynt: DODGE D 100

kardeş yanlış anlamada şu yukardaki linki yollamanın ne faydası var sana araç satlıkda onu belirtmeye çalışıyosun?? eğer öleyse hiç anlaşılmıyo haberin olsun :smiley:

yo yanlış anlaşılaccak bi konu yok ortada arabayı satmıyorum arabam bitmedide henüz bittikten sonra satabilirimde belli olmaz.bende herkes gibi arabamı paylaşmaya çalışıyorum o kadar,yoksaki o kadar insanın burda ne işi var.he ilanlar başlığında neden yayınlıyosun derseniz burda dodge konu başlığını gördümde o yüzden,anlıycağınız gizli kapaklı bişe ima etmeye çalışmıyorum kafamdan geçmiyo değil satmaya karar verirsem alenen yayınlarım sizinde haberiniz olur teşekkürler ilgilendiğiniz için

Volkan bey aracın 4x4 mü. Eğer geyilse keşke bu emeğini arazili bir dodgeye harcasaydın. Daha hoş olurdu kanısındayım. Saygılar...

Volkan bey bana 250 lik dodge ön defransiyel lazım uygun fiyata nereden bulabiliriz senin kulağın deliktir. Bende 150 dodge var arka defransiyeli 250 lik 8 bijon değişmiş önler normal 5 bijon. Arazi şanzımanı iptal edilmiş. Bana ön defransiyl ve arazi şanzımanı lazım Ankarada araştırdım çok para istiyorlar. Bu konuda yardıma ihtiyacım var. Saygılarımla...

valla nen yalan söyleyim nerden parça bulursun çok bilgim yok desem.çünki benim aracın hiç değişen parçası olmadı yani parça aramadım nikelaj ve krom aksanı haricinde

doçhasan' Alıntı:
Volkan bey bana 250 lik dodge ön defransiyel lazım uygun fiyata nereden bulabiliriz senin kulağın deliktir. Bende 150 dodge var arka defransiyeli 250 lik 8 bijon değişmiş önler normal 5 bijon. Arazi şanzımanı iptal edilmiş. Bana ön defransiyl ve arazi şanzımanı lazım Ankarada araştırdım çok para istiyorlar. Bu konuda yardıma ihtiyacım var. Saygılarımla...

kayseride fidan oto var isterseniz bide orayla görüşün 0 352 3320606 şaban bey

Ali kardeşim aradım yanlız onlarda sıfır olanlar var oda 2.000 tl nin üstünde. Ben çıkma arıyorum. Teşekkür ederim. Kulağın delik olsun. 2. el arıyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,958
Kayıtlı Üye Sayımız
166,718
Kaydolan Son Üyemiz
King Fisher

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR