DODGE D 100

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan volkanaygun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 39
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,036

Etiketler

Ynt: DODGE D 100

kardeş yanlış anlamada şu yukardaki linki yollamanın ne faydası var sana araç satlıkda onu belirtmeye çalışıyosun?? eğer öleyse hiç anlaşılmıyo haberin olsun

yo yanlış anlaşılaccak bi konu yok ortada arabayı satmıyorum arabam bitmedide henüz bittikten sonra satabilirimde belli olmaz.bende herkes gibi arabamı paylaşmaya çalışıyorum o kadar,yoksaki o kadar insanın burda ne işi var.he ilanlar başlığında neden yayınlıyosun derseniz burda dodge konu başlığını gördümde o yüzden,anlıycağınız gizli kapaklı bişe ima etmeye çalışmıyorum kafamdan geçmiyo değil satmaya karar verirsem alenen yayınlarım sizinde haberiniz olur teşekkürler ilgilendiğiniz için

Resımlerı burda paylaşirsanız daha etkili olur. kolay gelsin.

Volkan bey aracın 4x4 mü. Eğer geyilse keşke bu emeğini arazili bir dodgeye harcasaydın. Daha hoş olurdu kanısındayım. Saygılar...

bu kadar uğraştıktan sonra binmeyi hiç düşünmedim arabaya o yüzdende arazili olmaması daha güzel bence çünki kıyıpta araziye çıkamazdım bu araçla

Volkan bey bana 250 lik dodge ön defransiyel lazım uygun fiyata nereden bulabiliriz senin kulağın deliktir. Bende 150 dodge var arka defransiyeli 250 lik 8 bijon değişmiş önler normal 5 bijon. Arazi şanzımanı iptal edilmiş. Bana ön defransiyl ve arazi şanzımanı lazım Ankarada araştırdım çok para istiyorlar. Bu konuda yardıma ihtiyacım var. Saygılarımla...

valla nen yalan söyleyim nerden parça bulursun çok bilgim yok desem.çünki benim aracın hiç değişen parçası olmadı yani parça aramadım nikelaj ve krom aksanı haricinde

kayseride fidan oto var isterseniz bide orayla görüşün 0 352 3320606 şaban bey

Ali kardeşim aradım yanlız onlarda sıfır olanlar var oda 2.000 tl nin üstünde. Ben çıkma arıyorum. Teşekkür ederim. Kulağın delik olsun. 2. el arıyorum.