Dodge - PW150 Aracım İzmir'de

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Naturalist61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,252
Ynt: Dodge - PW150 Aracım İzmir'de

ABİ ASLINA BAKARSAN L 200 İSTİYORUM BEN AMA SIRF ZAMAN GEÇİRMEK İÇİN ALAYIM Bİ TANE 3 4 MİLYARA ENİŞTEM DAYILARIM DEMİR KAPORTA KALIP TORNA İŞİ YAPIYOLAR İNTERNETTE GÖRDÜÜĞÜM VE UFAKKEN ATÖLYEDE ÇALIŞTIKLARIMI UYGULAYAYIM GÜZEL Bİ ARAÇ ÇIKARAYIM DİYORUM BU DODGELERDEN BALIKESİRDE ÇOK VAR BİDE KARADENİZDE ÇOK GÖRDÜM TRABZONSPORUMUZUN MAÇLARINA GİTTİĞİMDE AGISARDA KAYABAŞI YAYLASINDA FİLAN ÇOK GÖRDÜM ŞENLİK ZAMANINDA O YÜZDEN BUNLARLA UĞRAŞILDIĞINDA HUMMER GİBİ Bİİ GÖRÜNTÜ ÇIKIYO ORTAYA.BENDE Bİ RESİM VAR ONUDA EKLİYORUM BAK YİNE GEZENBİLİRDEN BULMUŞTUM.

220220091439.jpg

Etiketler
Ynt: PW 150 yarın veya öbürgün İzmirde olacak nasipse.

dostum doç alacakasan sonu olmayan bir araba alacaksın demektir ne koysan yakışır ne koysan gider .ne istersende onu yapabilirsin nerede kullanmak istersen kullanabilirsin . ama doç içine girince çıkılmaz bir olaydır .hastalık gibi ;D

67615_440067234623_720699623_5277765_7926671_n.jpg

yılmaz45' Alıntı:
HASAN ABİ BENDE Bİ ÇİFT KABİN DODGE S150 ALMAYA ÇALIŞÇAM TOPLAMAK İÇİN SENCE NASIL BU ARAÇLAR ALMAYA EMEK HARCAMAYA DEĞERMİ.

İşin doğrusu maddi durumu belli düzeyde olan ve doğada zor şartlarda koşturmak isteyen için ideal bir araç. Ama PW 150 almak lazım çünkü onlar orjinal dizel araçlar. Benim elimden 2-3 tane benzinli geçti. Pek memnun kaldığım söylenemez. LPG de olsa fazla yakıyor. Diğer yandan istediğin gibi dizayn yapmaya elverişli araçlar. Parça sorunu yok. Eğer PW150 temiz bulursan hiç kaçırma derim. Ama power direksiyon ilavesi yaparsan harika olur. Orjinalinde yoktur. Bende kendi uğraşımla taktım fenada olmadı. Her türlü zor şartlarda korkma vur araziye. Ben ayrıca ön ve arka dingilleri (Defransiyel) 250 dodge taktım. Zorlamalarda daha dayanıklı olsun diye. Ben zaten hantal araçları daha çok seviyorum. Defender alacaktım vazgeçtim dodge 150 aldım. Sonra motorları perkins hem sağlam hem dayanıklı. Tabi bunlar benim fikirlerim. Her insanın görüşü farklı olur. Aslında kafamda hep chevrolet K5 var. Ama bütçem ona müsade etmiyor. Şimdilik bu kadar . Selam ve saygılarımla...

yılmaz45' Alıntı:
ABİ ASLINA BAKARSAN L 200 İSTİYORUM BEN AMA SIRF ZAMAN GEÇİRMEK İÇİN ALAYIM Bİ TANE 3 4 MİLYARA ENİŞTEM DAYILARIM DEMİR KAPORTA KALIP TORNA İŞİ YAPIYOLAR İNTERNETTE GÖRDÜÜĞÜM VE UFAKKEN ATÖLYEDE ÇALIŞTIKLARIMI UYGULAYAYIM GÜZEL Bİ ARAÇ ÇIKARAYIM DİYORUM BU DODGELERDEN BALIKESİRDE ÇOK VAR BİDE KARADENİZDE ÇOK GÖRDÜM TRABZONSPORUMUZUN MAÇLARINA GİTTİĞİMDE AGISARDA KAYABAŞI YAYLASINDA FİLAN ÇOK GÖRDÜM ŞENLİK ZAMANINDA O YÜZDEN BUNLARLA UĞRAŞILDIĞINDA HUMMER GİBİ Bİİ GÖRÜNTÜ ÇIKIYO ORTAYA.BENDE Bİ RESİM VAR ONUDA EKLİYORUM BAK YİNE GEZENBİLİRDEN BULMUŞTUM.

Doğrudur onlar Türkiyenin Hummer leri vesselam.

abi evdeki bilgisayarımda bi foto var görmeni isterim.ben dayımın atölyesindeyim şimdi yollayamam ama akşma evde eklicem o fotoya bi bak.

yılmaz45' Alıntı:
abi evdeki bilgisayarımda bi foto var görmeni isterim.ben dayımın atölyesindeyim şimdi yollayamam ama akşma evde eklicem o fotoya bi bak.
Yılmaz merak ettim gönder göreyim. Belki fikir edinebileceğim bişeyler bulurum. :D

Merhaba Hasan kardeş,
Bende araba kalmadı (şimdilik) ne dersin bende geleyimmi Ovacık'a kasada otururum.
Nede olsa SİS yollarından DOÇ kasasına alışkınım.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

sisdagili61' Alıntı:
Merhaba Hasan kardeş,
Bende araba kalmadı (şimdilik) ne dersin bende geleyimmi Ovacık'a kasada otururum.
Nede olsa SİS yollarından DOÇ kasasına alışkınım.

Nedemek Niyazi kardeşim gel tabi. Az önce annemle konuştum. Sis dağına ilk kar yağışı bugün başlamış. Sizin evide bana gösterdiler. ayın 5 inde sisteydim. Selamlar...

Merhaba kardeşim,
Önce teşekkür ederim bakalım gelebilirmiyim,
Ben önceki kurban bayramında köye gitmiştim ve SİS'e çıktık teyze oğullarıyla, bizim evin önündeki bahçe kapısının sadece tepesi açıktı kar donmuş her taraf dümdüz nerden istersen yol senin git.
Şimdi o karda oralarda olmak varya, değişmem dünyanın malına SİS'in hiç birşeyini.
Ben bu sene gidemedim bakalım kurbanda gidebilirmiyim.

abi bu arscın başka fotosnu bulamadım ama bi bak abi farları dışarı çamurluklara almış ön tamponu komple iptal etmiş yerine borulardan koruma yapmış

yılmaz45' Alıntı:
abi bu arscın başka fotosnu bulamadım ama bi bak abi farları dışarı çamurluklara almış ön tamponu komple iptal etmiş yerine borulardan koruma yapmış

Sonuçta bu tip araçlarla istenildiği gibi oynamak mümkün. Ben bu aracı daha önce görmüştüm. Bende ufak tefek değişiklikler yapacağım İnşallah.

dodgenin bu modelleri gerçekten çok güzel
en son resimdeki aracın farları bir değişik olmuş çokda güzel olmuş
paylaşım için tşkler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR