Dodge Viper Motosiklet Hız Denemesi

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan UFUKK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,722

UFUKK

İSTANBUL
Mesajlar
1,288
Tepkime Puanı
0
Yer
İSTANBUL
V10 Motora sahip ve 500 beygir gücündeki şaşırtan motosiklet hız denemelerine devam ediyor.Daha önceki denemesinde 200 mil yani saatte 320 km hıza ulaşan Viper'ın son kaydedilen hızı ise saatte 207 mil yani 332 km.Hedef ise 250 mil yani 400 km.
Dodge Viper motosikletin yaratıcısı Allan Millyard rüzgardan etkilenip hızı kesilen motosikletin kaportasını uçak gibi tekrardan tasarlayarak hedefteki 250 mil olan sürate ulaşmayı başaracaklarını düşünüyor.
Kim demiş chopper yada cruiser motosikletler yavaş diye...

viper-2.jpg


viper-1.jpg
 

Etiketler

Ynt: Dodge Viper Motosiklet Hız Denemesi

adamlar 600lük motorla bu hızı yapıyor zaten ne yapmaya çalışıyorlar neyi ıspatlıyorlar bende 600 km nin üstünde hız yapıyorlar sandım hayabusa zaten 400 yapıyor ben açıklama bekliyorum anlamadım
 

Ynt: Dodge Viper Motosiklet Hız Denemesi

Hayabusa (500 beygir ile 300km) Kim demiş chopper yada cruiser motosikletler yavaş diye...bayram buradaki motosikletlerin karşılaştırmasına dikkat et, choopper yda cruiser markalarının yavaş olmadığından bahsediliyor kıyaslama yapılmıyor. ;)hayabusada 300 km nin üzerine çıkılamamıştır zaten.racing gurubunda olmasına rağmen,choopper kadar bile olamamış yani. :D
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Mesajlar
1,531,932
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst