Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Doğa - Gezi - Ekipman - Karavan - Kapı Dışı Sporlar ve Diğerleri için İnternet Adresleri
Ynt: Doğa - Gezi - Ekipman - Karavan - Kapı Dışı Sporlar ve Diğerleri için İnternet Adresleri
Bu başlık altında karavan ile ilgili faydalı olabileceğine inandığımız linkleri paylaşıyoruz. Ekolojik yaşam da elbette hepimizin ilgilendiği bir konu. Konu başlığını en başta açıklayıcı olarak düzenleyemediğim için özür dilerim. Hatamı düzelttim. Paylaşım için teşekkürler.
Ynt: Doğa - Gezi - Ekipman - Karavan - Kapı Dışı Sporlar ve Diğerleri için İnternet Adresleri
cem bey mrb siteyi tam incelemediniz sanırım,içinde bir tatuta projesi var yani organik çiftlik projeleri ve hem gönüllü hemde misafir kabul ediyor.yani alırsın karavanını yolunun üzerindeyse merhaba ben geldim karnım acıktı ama sana para yerine azcık iş gücü versem benim karnımı doyururmusun beni burda misafir edermisin dersin onlarda uygunsa evet diyeceklerdir emin olun saygılarımla.incelemekte fayda var saygılarımla
Bir çok kez çok faydalı ve güzel internet site adresleri verdik ve bu site adresleri hep bir yerlerde atıl olarak kaldı.Konu içlerinde kalan bu sitelerin tekrar gün yüzüne çıkması ve kendimize güzel bir arşiv oluşturmak için, konu içinde de yazsak tekrar bu bölüme ilave edelim.
Bir cümle ile adresin neleri içerdiğini yazarsak çok faydalı olur inancındayım.
Cavid hocam sizin de torbanızda çok güzel bir koltuk sitesi var daha önce vermiştiniz,lütfen tekrar alalım Koyacaktım ama siz verirsiniz diye düşündüm.
mayıstosböce' Alıntı:
Cavid hocam sizin de torbanızda çok güzel bir koltuk sitesi var daha önce vermiştiniz,lütfen tekrar alalım Koyacaktım ama siz verirsiniz diye düşündüm.