Doğa Yürüyüşlerindeki Sofralarımızdan Bir Demet (Açken Açmayınız)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 51
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,150
Ynt: Doğa Yürüyüşlerindeki Sofralarımızdan Bir Demet (Açken Açmayınız)

Murat Bey afiyetler olsun keşke açmasaydım bende, kutsal yeme içme günlerinin sonuncusunda en yakın ormana hemen gidiyorum,tabii alışveriş yapıp....

[attachment=1]

SP_A0049.jpg

Etiketler

Teşekkürler.

Eh Ekim ayına kadar rahatsınız artık arkadaşlar.

;D

İyi Akşamlar.

merhaba dün iyice gaza geldikten sonra viaport'a uğrayıp alışverişi yapıp doğru 147 rakımlı tepeye (S gökçen h.limanı karşısı) bu günden sonra ne olur bilmiyorum,ızdırap ızdırap :'( :'( hafta sonu beni kimseni göremeyeceği dağlara vurayım kendimi.......

sokrat gandiya' Alıntı:
merhaba dün iyice gaza geldikten sonra viaport'a uğrayıp alışverişi yapıp doğru 147 rakımlı tepeye (S gökçen h.limanı karşısı) bu günden sonra ne olur bilmiyorum,ızdırap ızdırap :'( :'( hafta sonu beni kimseni göremeyeceği dağlara vurayım kendimi.......
Neden peki..

merhaba; ramazanda sanki insanın özgürlüğü kısıtlanıyomuş gibi geliyor,yahut oruç tutanlara haksızlık ediyormuşum gibi bir psikolojiye giriyorum.

Oruç insanın nefsiyle mücadelesi yada nefsini terbiyesi, hassaslığınıza teşekkürler .
Kendinizi de dağlara vurmanıza da hiç gerek yok sizde o saygı bizde bu irade olduktan sonra... ;)

Kilickaya-yangin kulesi
gordugunuz,bogakani saraba ekledigimiz kuru yemislerdir..
dumani ustunde! :smiley:

fotolarin devami icin;
http://picasaweb.google.com/tiyekx/KilickayaDaSevgililerGunuKutlamasi2009#

33.jpg

42.jpg

gerci o tabaklarin icinde kereviz salatasi yaninda kalpli kahverengi kurabiyelerde var ama secilememis uzaktan..arabamiz derseniz tam bir harikalar kumpanyasi minibusuydu..

kalpli pusulalari,kirmizi peceteleri,kalpli yuz cikartmalarini saymiyorum bile..

kilickaya da sevgililer gunu

sevgililer gunu.jpg

TezzMertek' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar ,

Her hafta sonu yapmış olduğumuz Doğa Yürüyüşlerinde ki öğlen yemeği molasında ki sofra görüntülerimizden derlediğim bir Fotoğrafları ilginize sunuyorum.

Ne diyoruz biz ; " Eşşek gibi taşırım, Kral gibi yaşarım."

Bu konu başlığı Doğa Yürüyüşleri konusuna pek uymadığı için ilerleyen haftalarda forumun başka bir bölümüne taşınacaktır.

İyi Seyirler dilerim.

Felsefe çok güzelmiş :D :D

Sayfa öksüz kalmış ne zamandır.
Son yürüyüşlerimizden fotolar ile devam edelim ;

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

25 Ekim 09 - Balçova 019.jpg

168 - Doğançay 27.12.09 023.jpg

247 - Örnekköy (21 Mart 10)  041.jpg

05 Nisan 027.jpg

tavsiye edebileceğiniz konserve yiyecekler varmı? mümkünse markalarıyla. belki reklama girebilir ama markadan markaya cok farkediyo ve bazıları yencek gibi olmuyor.

Tukaş'ın konserverleri çok güzel.
Pilakiler mesela.

Pek konserve almıyorum ben.
Hem yükte ağır hem de pahada.
:smiley:

siz bu tarz treaking yapacağanız zaman haber verin biz size misafir olalım.Maşaallah ziyafet çekmişsiniz :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR