Doğada Başınızdan Geçen Olaylar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VitaEsMorte Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,298

Ynt: Doğada Başınızdan Geçen Olaylar

Madem konu hortladı bir yıl arayla bende bişiler paylaşayım bari....Henüz ufaktık lise dönemlerim.Birkaç camel trophy bölümünden vede birkaç doğa filminden sonra karar verdik.Dağçı kampçı olucaz  Edindik listeyi toplatık takımları 3 arkdaş il denemimizi yapıcaz.Büyükada'nın arka tarafını seçtik kendmize yer.Hafta içi kimsecikler gelmez oralara.Daha ilk geceden başladı olylar.Gece uzaklardan yükselen çığlıklar, sesiziği yararn bize doğru yaklaşan çatırtılar...3-4 gece kalmıştık orda.Bir gece çaylarımızı aldık arkadaşla indik sahile.çadırlar yükseltide kalıyordu ve 3. arkadaş çadırda uyuyordu.ateşimiz yavaşça yanıyordu.sahilde denizi seyredip çayımızı yudumluyorduk.Derken çadırlara bakmak istedim ve bizim çadırlara giden patikada bize bakan bir çift kırmızı göz fark ettim....Gördüklerime inanamadım hiçbir hayvanın gözleri böyle parlayamazdı.yanımdaki arkadaşıma gösterdim ne yapacağımızı bilemiyoruz bakıyor bize bizim içimiz eriyor...derken Türk usulü taşlmaya başladık bunu...birkaç isabetli atlıştan sonra kayboldu...ama şimdi gelde o kralnık patikadan geç ve çadırlara ulaş.ya kaparsa kırmızı gözlü canavar...1 saatlik düşünme molasının ardından sarıldık bir birimize aldık elimize taşları baladık patikada gitmeye başladık önceden attığımız taşları görmeye başladık.derken fekettim bizim canavarı...bir cips paketinin içindeki parkal yüzey bizim ateşi yansıtıyormuş bize... :smiley: :smiley: Bir çöp ancak bukadar korkutur insanı :smiley:

Ynt: Doğada Başınızdan Geçen Olaylar

serindere civarında kamptayız gece gayet güzel geçti sabah kahvaltısının ardından kamp alanımıza yakın olan önüne set kurulmuş doğal diz boyu havuzda serinleyip sohbete koyuldukki birden o canım yeşil ağaçlar içinden bir kamyon çıktı. Park Etti.!!! Kapalı kasadan kara çarşaflı bir grup kadın çıkmaya başladı!!! iman tazeleyip gördüklerimin kabus yada cadır taşlayanlardan olmasını diledim. :D ama ne mümkün geldiler... daha sonra diz altı mayosu :D ayağında palet :D ve gözlükle gelen kamyon şöförü :D baba bu ne :D Elindeki şnorkenle çocukların kafasına vurarak koşmayınlan diyen adamı gördükten sonra (diz boyu suda ne yapacaksa) doğada vahşi hayattan korunma yöntemlerini tekrar okumaya karar verdim literatürde insan kavramını değiştirecek vaziyette olan abime saygılarımı sunduktan sonra kamp alanını terk ederken siren çalmak zorunda kaldık adamın kaşları eminim ıslanınca o gözlüğü kapatıyordur. :D
mahlukattan uzak mutlu kamplar dileği ile

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR