Doğanın İçinde Doğadan Gelen Yaşam Alanlarımız 'Kütük Evler'

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,807
Ynt: Doğanın İçinde Doğadan Gelen Yaşam Alanlarımız 'Kütük Evler'

herbir resim ayrı güzel,her bir ev ayrı modelin güzelliğinde....paylaşım için teşk

Etiketler

ferdane gül' Alıntı:
ya çok güzel evler ,en küçüğü ne kadardır ki?

siz kaç m2 isterseniz, projesini siz tasarlayabilirsinizde tabi birde arsa lazım :smiley:

köpeğim yok ve korkarım da zaten ama resimlerde köpeğin yeri bile imrendirecek kadar hoş

yaşanır alanı olan 1+1 kaç mt gelirlki?hımmm arsa mı
en kötü ihtimal modern gecekondu olur ;)
ozanyur' Alıntı:
siz kaç m2 isterseniz, projesini siz tasarlayabilirsinizde tabi birde arsa lazım :smiley:

15 m salon+acık mutfak olsa 10 m de yatak odası olarak kullanılabilir.3-4 m de banyo ve wc olur. 30 m 1+1 çıkar.
tabi bu ölçüler ihitiyaca göre değişir.
şu anda m karesini 500 lira civarında yaptırmak mümkün 15000 lira kütük ev tutar. evin oturacağı yerde(temel) 1000 ila 1500 lira arasında. eşyası falan hepsi 20000 e böyle bir ev sahibi olmak mümkün.
birde imar planı olmayan küçük bir arsa bulunursa bu projeyi gerçekleştirmek kolay.
Benim cj den ucuza geldi valla :D

walla bence gayet güzel ilerde neden olmasın
herzaman kütük evlerin daha güzel ve şirin göründüğünü düşünmüşümdür
bu resimlerle bu düşüncem iyice pekişti
paylaşım için teşekkürler

Ateş Bey teşekkürler çok hoş bir konu da ben bu konuyu bugüne kadar nasıl görmemişim onu anlamadım

ozanyur' Alıntı:
15 m salon+acık mutfak olsa 10 m de yatak odası olarak kullanılabilir.3-4 m de banyo ve wc olur. 30 m 1+1 çıkar.
tabi bu ölçüler ihitiyaca göre değişir.
şu anda m karesini 500 lira civarında yaptırmak mümkün 15000 lira kütük ev tutar. evin oturacağı yerde(temel) 1000 ila 1500 lira arasında. eşyası falan hepsi 20000 e böyle bir ev sahibi olmak mümkün.
birde imar planı olmayan küçük bir arsa bulunursa bu projeyi gerçekleştirmek kolay.
Benim cj den ucuza geldi valla :D

Fiyatlar konusunda ciddi misini tahmin mi ?

fiyatlar doğruysa
mantıklı

Altınoluk ta bu şekilde yol üzerinde iki adet firma görmüştüm sadece ahşap ev yapıyorlar.

Ama fiyatlarını bilmiyorum.

Ancak yangın meselesi aklımı kurcalıyor...

Arsası olup ev yaptırmak isteyen kişiler görmeli bunları öncelikle
ben de ev yaptırmak isteyenlere gösterdim resimleri çok begendiler bakalım belki o evlerden birinde kalmak bana da nasip olur ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.