Doğanın Sanat Eserleri, Kayalar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hsbasar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,321
Ynt: Doğanın Sanat Eserleri, Kayalar

eftaLYa' Alıntı:
Bunlarda ülkemizden benim çektiklerim..

Mükemmel fotolar Esra hanım, bende bizim ülkemizden neden fotoğraf gelmedi şimdiye kadar diyordum.
Özellikle kapadokya.

Kerpedeki fotoğrafınızı daha öncede görmüştüm, o zamanda çok hoşuma gitmişti.

Etiketler

Göktuğ bey oraya kadar gitmişken Hasankeyif i görmeden dönmek olmaz tabi.
Gerçekten harika manzaralar var. Fotoğraflarınızı heyecanla bekliyorum.

Merhabalar,
Esra hanımın çektiği fotoğraflar gerçekten mükemmel.Benzerlerini bende Kandıra-Bağırganlı balıkçı barınağında bir çalışma yapıyorken çekmiştim.O bölgedeki kayalar güzel
karelerin yakalanmasına fırsat veriyor.
Bol fotoğraflı günler diliyorum,sağlıkla kalın.

Ankara Beypazarı

[attachment=1]

6940927-lg.jpg

Çok güzel fotoğraflar, devamı varsa hayır demeyiz.

Antalya-Selge

[attachment=1]

DSC01569_640x480.jpg

Günaydın arkadaşlar,
hsbasar arkadaşım benimde fotoğraflarımı görmek isediğini söylüyor,haklıda ancak iki neden var.
Birisi ben hala bu yükleme işini birtürlü beceremedim yiğenim var lise ikide ona söyledim olum bunu bana öğret baktım çocukta boş yok okul,kurs,dersane,haftasonları keman şimdide kemençe (övünmek gibi olmasın Trabzon'luyuz ya) Karadeniz kemeçesi için kurs almaya başladı.
Diğeriise sizlerin muhteşem kareleri arasında benimkiler sönük kalır.
Herhalde okul tatil olunca biraz birşey olur.
Kalın sağlıcakla.

sisdagili61' Alıntı:
Günaydın arkadaşlar,
hsbasar arkadaşım benimde fotoğraflarımı görmek isediğini söylüyor,haklıda ancak iki neden var.
Birisi ben hala bu yükleme işini birtürlü beceremedim yiğenim var lise ikide ona söyledim olum bunu bana öğret baktım çocukta boş yok okul,kurs,dersane,haftasonları keman şimdide kemençe (övünmek gibi olmasın Trabzon'luyuz ya) Karadeniz kemeçesi için kurs almaya başladı.
Diğeriise sizlerin muhteşem kareleri arasında benimkiler sönük kalır.
Herhalde okul tatil olunca biraz birşey olur.
Kalın sağlıcakla.

Övünmek gibi olmasın, biz de karadenizliyiz. ;D
En güzelini kemençe eğitimi ile yapmışsınız. Kültürlerimizi yaşatmamız lazım.
Zaten bu tür hobileri olan insanlar hayatta da başarılı oluyor.

Merhaba Sedat kardeş,
Herkes kültürüne sahip çıkmalı.Bakın İngilizler çocuklarını büyük organizasyınlarla av öğretiyorlar.(Düşünmüyor değilim acaba onların kültürü öldürmek üzerinemi tabi bu kadar silah mühümmat üretimi ...? düşündürücü değilmi sizcede).En basiti Karadenizlinin hamsiye balık demesi af edilemeyecek bir hatadır bu bir kültürdür hamsi hansidir diğerleri balık tır.
Kalın sağlıkla.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri