doğru lastik seçimi için lütfen yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serdar5261 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,658

serdar5261

Kamp II
arkadaşlar aracımın üzerinde fotoğrafını koyduğum lastik var.aracıma alacak olduğum orjinal 16" defender jantı için yazları kullanmak için hangi lastiği ve hangi ebatı tercih etmeliyim.aracımla uzun yolada gidiyorum ole arazide çok atlayıp zıpladığımda yok.zaten yazları bu lastikleri kullanacak olduğum için istiyorumki konfor ve görünüşü ön planda olsun.hangi martka ve abatları önerirsiniz sevgiler.

IMG_0886.jpg

Etiketler

Ynt: doğru lastik seçimi için lütfen yardım

265 75 16 bf goodrich at tam sizin lastiğiniz. (Bence)

umut bey lastik araca direk uyuyormu yada yukselme yada genişletme tarzında bir tadilata gerek varmı.siz kullandınızmı bu lastikten?

evet direk uyar defender'a orjinal ölçüsü 235 85 16 dır ama görüntü olsun dediğiniz için 265 75 16 daha güzel durur aracın üzerinde ve yol tutuşu daha iyi olur.

aşırı ölçülere çıkmayın araçlar 7,50 x 16 ebatlarında lastikle çıkıyor trafiğe. bana bilgisine güvendiğim aynı zamanda yakın bir tanıdığım 245 x75x 16 falken verdi fiyatıda makul geldi bana serdar bey eğer sizde benim jantlardan takacaksanız bu lastik sizin için iyi seçim olacaktır. hem aracıda yormayacaktır.

artsanatyildiz' Alıntı:
aşırı ölçülere çıkmayın araçlar 7,50 x 16 ebatlarında lastikle çıkıyor trafiğe. bana bilgisine güvendiğim aynı zamanda yakın bir tanıdığım 245 x75x 16 falken verdi fiyatıda makul geldi bana serdar bey eğer sizde benim jantlardan takacaksanız bu lastik sizin için iyi seçim olacaktır. hem aracıda yormayacaktır.

evt aynı jantlardan takacağım teşekkür ederim artık yavaş yavaş bir lastik modeli canlanmaya başladı kafamda.siz lastik ve jantları toplamda neye mal ettiniz acaba sevgilerle.

bf ile falken arasında kararsız kalmıştım bana bunları öneren (lastikcim) falkeni tercih et dedi. buarada herkes çin malımı bu lastik diye sorup duruyordu hayır değil japon üretimidir. lastiğin üzerindede bu ibare var . amerikada nascar yarışları vardır sponsorlarından biride falkendir. bilginize

artsanatyildiz' Alıntı:
bf ile falken arasında kararsız kalmıştım bana bunları öneren (lastikcim) falkeni tercih et dedi. buarada herkes çin malımı bu lastik diye sorup duruyordu hayır değil japon üretimidir. lastiğin üzerindede bu ibare var . amerikada nascar yarışları vardır sponsorlarından biride falkendir. bilginize

falken de piyasada adı çıkmış lastiklerden ama bende kaliteli olduğuna inanıyorum.binek aracımda kullanmıştım birkeresinde ve çok dayanıklı çıkmıştı.

şuan aracımda takılı olan lastiğin ölçüsü 245/75/16 araçta görünümüde iyi ne fazla abartılı nede fazla sönük aşağıdaki linktede resmi mevcut

http://www.ityre.com/i/tyre/1058.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,930
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri