Doğum Gününüzden Bugüne Yaşananlar..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,850

Etiketler

Ynt: Doğum Gününüzden Bugüne Yaşananlar..

s.n ateş erol bey link için tşkler
ve bu linki tavsiye edeceğiniz linkler forumunda adınızı verip yayınladım.
şimdi madem böyle bir konu açılmış kısaca burçlara değinmek istiyorum , inancımıza göre bunların hepsinin gerçekçi bir açıklaması tabii ki var burçların dinimizde yeri de var ama bu işleri ancak işin ehli bilebilir ve yıllar önce işin ehilleri bunların ana hatlarını ortaya dökmüşler şimdikiler ise hep onlardan aldığı bilgileri paylaşıyor belki birazda kendilerinden de ilaveler yapabiliyorlardır. fakat genelde yorumları hepsi doğru çıkar yani burçların yorumları yoksa kişisel yorumları kastetmiyorum mesela işte bir ay sonra eline şu kadar para geçecek gibi bunlar şahısların kendi yorumlarıdır ve kendilerini bağlar bu yorumlar yinede sistemden yola çıktıklarından yüzde 60 veya biraz üstü tutturabilirler ammmma kesin bilgi kesinlikle ve asla veremezler asla buna asla müsade yoktur. burçla işlem veya iş yapılmaz aynen rüya ile yapılmadığı gibi.
mesela benim 2009 yılında yapacaklarımı aynen tuttursalarda ( tutturdularda ) yinede itibar etmem uygun olamaz.
verdiğiniz linkte girdiğim bilgiler ile verilen bilgiler çok doğrudur hepsi aynen biliniyor yine diyorum ki amel edilmez.
beni en çok menun eden bilgilerden 2 si mustafa kemal atatürk ve şuan ki cumhurbaşkanımız abdullah gül ile aynı karakterleri taşıyor olmam.
dikkatinizi çekerim bizle uğraşan iflah olmazmış öle diyor burcumuz ;) :D ;D
saygılar sevgiler ve sağlıklı günler dileğimle

cok ilginc merakla okudum
daha once de okumustum boyle seyleri ama bu link cok detayli ve daha once soylenmemisleri soyluyor
mesela ayin gorunusu gibi:smiley:
cok enteresandi tsk ler

vayy bee :D :D süper gerçektennn ,çook teşekkürler paylaşım içinn :smiley:

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR