Doktor bu ne? İşi bilen LR-LC ciler bu başliga lütfen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 158
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,089
Ynt: Doktor bu ne? İşi bilen LR-LC ciler bu başliga lütfen

cihanülker' Alıntı:
ben yorum yapmıyorum sadece gülüyorummm :D :D :D :D :D :D :D :D

hatta şöyle özetleyeyim ,tilkiye demişler seni kümesin başına müdür yaptık diye şu kadarda maaş vereceğiz tilki başlamış gülmeye kahkaha komasına girmiş ,adamlar demiş neden gülüyorsun, tilkide demiş ben gülerim böyle işe demiş , anlayan anlar hala LR diyorlar ,LR den bir örnek daha ,ortağın eşinde 0 km disco 4 yeni kasa ,kadıncağız kullanıyor ,bizim ortağada geçen ay 2006 LC 100 aldık ,geçen hanımlar beraber toplanmışlar ,benim hanımda benim LC ile gitmişti ,ortağın eşi demişki ya hangi araba 0 km alındı ben anlamadım bu araba çok sert takır tukur yolda salla baş oluyorsun ,eşimin arabasını uzaydamı imal etmişler :D:D :D :D :D :

;D ;D ;D

cihan baba seninde tecrüben var lr lerle açıl bilelim ne oluyo,bitiyo....

Etiketler

Adam sattikdan bir sene sonra bile oturamadim dedi daha nasil açilacak. :smiley:

cihanülker' Alıntı:
ben yorum yapmıyorum sadece gülüyorummm :D :D :D :D :D :D :D :D

hatta şöyle özetleyeyim ,tilkiye demişler seni kümesin başına müdür yaptık diye şu kadarda maaş vereceğiz tilki başlamış gülmeye kahkaha komasına girmiş ,adamlar demiş neden gülüyorsun, tilkide demiş ben gülerim böyle işe demiş , anlayan anlar hala LR diyorlar ,LR den bir örnek daha ,ortağın eşinde 0 km disco 4 yeni kasa ,kadıncağız kullanıyor ,bizim ortağada geçen ay 2006 LC 100 aldık ,geçen hanımlar beraber toplanmışlar ,benim hanımda benim LC ile gitmişti ,ortağın eşi demişki ya hangi araba 0 km alındı ben anlamadım bu araba çok sert takır tukur yolda salla baş oluyorsun ,eşimin arabasını uzaydamı imal etmişler :D:D :D :D :D :

E hoca biri hanım arabası biri erkek arabası sen anla işte :D

ata036' Alıntı:
;) ;D ;D ;D ;D muco bu da sana :-* :-* :-*

Onunki hepten beter pembeli membeli :D

Güvercinler bile öğrenmiş ben ne diyeyim ;D ;D ;D ;D ;D

muco ya bişe sorayım sana bu başlığı açtığına pişmanmısın ::smiley:

yavuz deflerin axları toyolara göre daha nazik bence.

tamam fiyatları arasında uçurum olabilir ona sözüm yok..

35 üstü kullanılacaksa 2 arac içinde heavy leri tercih etmeli.

farketmez kanka biz bayan değilizki nazik araba binelim erkek adam sert araba kullanır :D :D :D demi yavuz abi

neyse ya konuyu değiştirelim en iyisi ya muco ben hiç aks kesemedim defenderde biliyonmu puma motor alayım da bir kaç kez aks keseyim diyorum varmı tanıdığın puma motor alabileceğimiz bir yer ???

çağlar' Alıntı:
yavuz deflerin axları toyolara göre daha nazik bence.

tamam fiyatları arasında uçurum olabilir ona sözüm yok..

35 üstü kullanılacaksa 2 arac içinde heavy leri tercih etmeli.

Abicim toyotaya 35 (vx80) takan kaç adam tanıyorsun? Kaçı arazide zorlamaya cesaret edebilir?

Ben sana örek vereyim 4 yıldır arabamda 35 var , %100 kilitle kayalıkta bile dibine kadar zorladım, ne kırık ne dökük.

TYT forumlarına bakıyorum 35 takıp yürüyeni yok , adamlar kolleksiyon yapmışlar kırıklardan , kimse 35 üzerinde vx80 in dingillerini kullanmıyor ;)

discovery-V8' Alıntı:
LR sert demişler işte :D bizde yumuşak demedik zaten , herzaman diyoruz bu errrrkek arabası :D

ulen nasıl erkek arabası bu her yere batıyor ,aks kırıyor,pim koparıyor , en uzak mesafeye otobüslen git daha iyi bari otobüs gidiyor bu lr gitmezde daha ne diyeyim ki :D

Cihanınkimi yoksa müconunkimi çözemedim daha :D

[attachment=1]

931055_erdil601 (4).jpg

discovery-V8' Alıntı:
Abicim toyotaya 35 (vx80) takan kaç adam tanıyorsun? Kaçı arazide zorlamaya cesaret edebilir?

Ben sana örek vereyim 4 yıldır arabamda 35 var , %100 kilitle kayalıkta bile dibine kadar zorladım, ne kırık ne dökük.

TYT forumlarına bakıyorum 35 takıp yürüyeni yok , adamlar kolleksiyon yapmışlar kırıklardan , kimse 35 üzerinde vx80 in dingillerini kullanmıyor ;)

hala gülüyorummmm :D :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR