Etkinliğin Fotoğraflarını yerleştirmeden önce duyuralım dedim.!
Doruk Dağcılık Kulübündenhafta sonu yürüyüşü ile ilgili e-posta hala gelmediğinden.
Basılı Programda ki etkinliği kısaca buraya yazayım.!
A grubu - Hakan BERKAN rehberliğinde ;
Vişneli Köyü - Beşoluk Pınarı - Boncuk Köy parkurunda yaklaşık 10 km yürüyeceklerdir.
B Grubu - Ertuğrul SEVİM rehberliğinde ;
Vişneli Köyü - Nif Zirve - Çınar köy parkurunda yaklaşık 25-27 km yürüyeceklerdir.
Yol Ücreti Basılı Programa göre Üyelere 10 - Misafirlere 12 YTL'dır.
Ücret tutarları günün rayicine göre belirlendiği için değişebilmektedir.
ULAŞIM :
Bornova . Araç tel.0 555 3427619
Bornova Hükümet konağı önü 07 30- Migros- Çamkıran- Adliye - Yeşildere cad. Buca köprüsü - Üç yol- Varyant - Konak
Karşıyaka .Araç tel. 0 533 6619586
Girne çaddesi girişi . 07 15 - Tamtamlar - İş bankası önü -Bostanlı camisi önü- Bostanlı vapur iskelesi önü-Yunuslar- Karşıyaka iskele 07 30 - Alaybey tersane durağı - Bayraklı üst geçit - Sevinç pastanesi önü Konak.
Araçların konak'tan hareket saati : 08 00
Doğa Yürüyüşleri Danışma . Eduard MEİJER ( ENİŞTE ) 0 536 4553844
Kulüp Başkanı : Leyla ALPER 0 5354346907
Saygılarımızla
Hafta sonu Hava Durumu ;
Vişneli Köyü ve Nif Zirve (1.512 m.) İzmir - Kemalpaşa ilçesine yakın olduğu için ;
http://www.accuweather.com/world-forecast.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=MEA|TR|TU041|KEMALPASA&metric=1
İzmir'den Selam ve Sevgilerle ,
Öz Murat ,
Not: Konu başlığına 03 Mart Pazartesi fotoğrafları ekleyeceğim için konu başlığını kilitledim.
Gelmek isteyen İzmir'li üye arkadaşlarımız Özelden bana mesaj atarlarsa buraya yazabilirim.!
Doruk Dağcılık Kulübündenhafta sonu yürüyüşü ile ilgili e-posta hala gelmediğinden.
Basılı Programda ki etkinliği kısaca buraya yazayım.!
A grubu - Hakan BERKAN rehberliğinde ;
Vişneli Köyü - Beşoluk Pınarı - Boncuk Köy parkurunda yaklaşık 10 km yürüyeceklerdir.
B Grubu - Ertuğrul SEVİM rehberliğinde ;
Vişneli Köyü - Nif Zirve - Çınar köy parkurunda yaklaşık 25-27 km yürüyeceklerdir.
Yol Ücreti Basılı Programa göre Üyelere 10 - Misafirlere 12 YTL'dır.
Ücret tutarları günün rayicine göre belirlendiği için değişebilmektedir.
ULAŞIM :
Bornova . Araç tel.0 555 3427619
Bornova Hükümet konağı önü 07 30- Migros- Çamkıran- Adliye - Yeşildere cad. Buca köprüsü - Üç yol- Varyant - Konak
Karşıyaka .Araç tel. 0 533 6619586
Girne çaddesi girişi . 07 15 - Tamtamlar - İş bankası önü -Bostanlı camisi önü- Bostanlı vapur iskelesi önü-Yunuslar- Karşıyaka iskele 07 30 - Alaybey tersane durağı - Bayraklı üst geçit - Sevinç pastanesi önü Konak.
Araçların konak'tan hareket saati : 08 00
Doğa Yürüyüşleri Danışma . Eduard MEİJER ( ENİŞTE ) 0 536 4553844
Kulüp Başkanı : Leyla ALPER 0 5354346907
Saygılarımızla
Hafta sonu Hava Durumu ;
Vişneli Köyü ve Nif Zirve (1.512 m.) İzmir - Kemalpaşa ilçesine yakın olduğu için ;
http://www.accuweather.com/world-forecast.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=MEA|TR|TU041|KEMALPASA&metric=1
İzmir'den Selam ve Sevgilerle ,
Öz Murat ,
Not: Konu başlığına 03 Mart Pazartesi fotoğrafları ekleyeceğim için konu başlığını kilitledim.
Gelmek isteyen İzmir'li üye arkadaşlarımız Özelden bana mesaj atarlarsa buraya yazabilirim.!