Bütün tekerleklerin arkasındaki tahliyeler açıldı, hepsinin dama damla boşalması beklendi. sonra dot4 koy pompala dot 4 koy pompala dot 4 koy pompala... Dört tekerlektende fazla fazla yeni hidrolik gelince tamamlanıyor iş....ssbman' Alıntı:Nasıl bir fark hissetin Alfonse ?
Değişim nasıl yapıldı kabaca ?
Daha önce DOT3 vardır heralde , bir sorun oluşmadı değil mi?
Selamlar ...
Alfonse' Alıntı:Bütün tekerleklerin arkasındaki tahliyeler açıldı, hepsinin dama damla boşalması beklendi. sonra dot4 koy pompala dot 4 koy pompala dot 4 koy pompala... Dört tekerlektende fazla fazla yeni hidrolik gelince tamamlanıyor iş....
Bayağı zahmetli bi iş, sabırda lazım. Nuri Usta çok titiz sağolsun....
Fren pedalı daha yumuşak, pampık gibi olduama daha etkili ve dozajı daha iyi ayarlanıyor. İlk frende farkettim...
Yukarıda yazdığım bazı korkularım vardı, hiç biri gerçekleşmedi Allahtan... Tavsiye ederim....... Sorun olursa bilki hid. türü değişiminden değildir... elli yere sordum ben.....
Fakat biz gaz pedalını daha çok kullanıyoruz, di mi?![]()
ssbman' Alıntı:Çok güzel tecrübe teşekkürler ... Bende değiştirteyim mutlaka ...
Lastikler falan sökülecek bu durumda sanırım . Ne kadar zaman alıyor sence ? Birde kaput altında ki kutu hazneiçinde sanırım bir filtre var onu yada hazneyi temizlemeye gerek var mı acaba ?
Gaz daha önemli tabi ki ama sizin gaz daha önemli benimkinden V8 neden olsa![]()
Bu makineleri duydum, Wurth felan... Çok sağlıklıymış....acaglar' Alıntı:Aksine hava almak ve hidrolik değiştirmek çok kolay bir iş. Bu arada benim servisimde fren hidrolik değişim cihazım var aynı anda havada alıyor. fren hidrolik değişimi komple ve hava alma işlemi 5 dk.