Dövmeli Yüzücü Milli Takıma Alınınca Rekor Kırdı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,035

YOL

SEDAT AÇIL
Yer
İstanbul, Acıbadem
Web
www.sedatacil.com
Telsiz Çağrı Kodu
TB2FKL
Dövmeleri yüzünden yıllarca bekletildi

Sırtındaki dövmeler nedeniyle, Sualtı Sporları Federasyonu’nun eski başkanı Harun Sevinç tarafından 12 yıl boyunca milli takıma alınmadığını belirten Cenk Devrim Ulusoy, başkanlığa Ahmet İnkılap Obruk’un gelmesiyle katıldığı ilk Dünya Şampiyonası’nda, rekor kırarak altın madalya kazandığını söyledi.

3037345.jpg

Vücudunun bir tarafında kaplan, diğer tarafında ejderha dövmesi bulunduğunu anlatan Ulusoy, "Harun Sevinç, Alman Hastanesi’nin sponsorluğuyla 15 yıldır taşıdığım dövmelerimi sildirmek istedi. Bu şartla milli takıma alacağı yönünde bilgi edindim. Kabul etmedim. Obruk göreve gelince, dövmelerim değil, başarılarım ön planda çıktığı için milli takıma alındım. Küp apnea dalında dünya rekoru kırarak birinciliğe ulaştım" dedi.

Sevinç konuyla ilgili olarak, "Küpeli, saçını bağlayan ve dövmeli sporcular bize ters" derken, yeni başkan Obruk, "Ulusoy, dünya rekoru ile eski federasyon başkanına cevabını verdi. Biz de kendisine sponsor bulduk, ama başarılarını desteklemek için" ifadesi kullandı.

Etiketler
Ynt: Dövmeli Yüzücü Milli Takıma Alınınca Rekor Kırdı

sorun değil dövme yada küpe.... M Kemal ATATÜRK "Ben sprocunun zeki çevik ve ahlaklısını severim" demiş sorun kafalarda kafa yapılarımızı değiştirelim.... tebrikler....

Ah Ülkem Ahh Nelerle Uğraşıyoruz Hala Bırakın Bu İşleri Acın Genclerin Öününü. Bir Federasyon Başkanının Böyle Bir Sebepten Dolayı Bir Sporcunun Geleçeğiyle Oynaması NE Utanc Verici

yol' Alıntı:
Sevinç konuyla ilgili olarak, "Küpeli, saçını bağlayan ve dövmeli sporcular bize ters" derken, yeni başkan Obruk, "Ulusoy, dünya rekoru ile eski federasyon başkanına cevabını verdi.

Eski Başkan görünümlü kişinin başarılarını çok merak ettim doğrusu. Kendinin ne hikmeti var acaba???? Cehaletin de bu kadarı!!!

Eksi Sozlukte Harun Sevinç Hakkında Yazılanlar :smiley:

zipkinla balikavi yarismasinda, sirkulerde yasak olan baliklari vurdurtmus ve daha sonra ankara yollatmis olan baskan. soruldugunda da "biz devletiz" ozlu, yasaklayanda biziz, keyfimize gore acariz anlamli bir cevap veren kisi.
(jimbeam, 19.09.2004 12:11)

hastalikli zihniyete bir ornekdir, sporcunun zeki cevik ve ahlaklisi yerine dovmesi olmayan kupe takmayan saci uzun olmayanini tercih etme noktasina gelmis amca..
(leanos, 16.03.2007 11:02)

"bize ters" derken kastettigi "biz" olan ork surusunun bulunduklari lider pozisyonlara ula$mak icin sahip olduklari meziyetleri alki$layan dedelerimiz ve babalarimizin ardindan pek geli$me gosterememi$ icinde bulundugumuz nesle de aciyorum, tiksiniyorum. fas, cezayir gibi bir ulkede ya$ayip o ulkelerden cok da farkli degilmi$ gibi davranmaya devam.
(kusmuk, 16.03.2007 11:22 ~ 11:23)

Tamamı İçin --> http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=harun%20sevinc

:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.