dağ çiçeği
Yaşadığımız An En Büyük Hediyemizdir Allahtan.
Bu başlığı hafta sonu 16 nisan 2011 sapanca toplantısı akşamı ateşbaşı müzik icratından sonra , aklıma geldi. Bizler hem gezmeyi hemde müzik yapmayı, müzik dinlemeyi seven kişileriz. Neden etrafımızda duyduğumuz güzel sesleri, melodileri , müzik yapan insanları burada paylaşmayalım. Bunlar gezerken rastladığımız bir sokak şarkıçısının melodisi veya bir konserde dinlediğimiz bizi mutlu eden güzel bir şarkı veya kendimizin yaptığı müzik, veya ateşbaşında söylenen amatör şarkılar ama keyif derecesi yüksek anlar
)
işte bu anları paylaşalım istedim. Müzik yaparken çekilmiş fotoğraflar ve sizin kayda aldığınız müzikler. Böylece yurtiçi ve yurtdışı gezerken rastladığımız güzel müzikleri burada paylaşırız. Bize ne hissettirdiğinide yazarız . Kısacası Dünya müziğinden bizim objektifimize takılanlar .
Şimdi bizim paylaşabileceğimiz dosyaları toparlayıp yayınlarım diye düşünüyorum.
işte bu anları paylaşalım istedim. Müzik yaparken çekilmiş fotoğraflar ve sizin kayda aldığınız müzikler. Böylece yurtiçi ve yurtdışı gezerken rastladığımız güzel müzikleri burada paylaşırız. Bize ne hissettirdiğinide yazarız . Kısacası Dünya müziğinden bizim objektifimize takılanlar .
Şimdi bizim paylaşabileceğimiz dosyaları toparlayıp yayınlarım diye düşünüyorum.