Dünya ünlülerinin kullandığı marka invicta saat

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan adventureman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,359

adventureman

İnsan tabiattan uzaklaştıkça kalbi katılaşır.
Yer
Ankara
Türkiyede bulmanız çok zor yurtdışından gelmiştir,tüm dünya ünlülerinin kullandığı dünyaca ünlü invicta marka kol saati(netten araştırma yapabilirsiniz)

Saat genel anlamda çok temizdir camında çizik yoktur herhangi bir tamir vs durumları geçirmemiştir kolleksiyonumda çok sayıda saat olduğundan satıyorum

Yurtdışında fiyatı 375 dolardır ülkeye geldiğinde bu fiyat en az 500 doları bulur meraklısı için kaçırılmıyacak fırsattır.FİYATI 200 LİRA

özellikleri

1-kristal cam

2-kronometre

3-komple çelik kasa kordon

4-200 metre su geçirmez

5-güneş ışınlarının geliş açısına göre parlayan kadran

6-tarih

satış yaptığım referanslarım
1-Reha bey(reha)
2-Mahmut bey(kasırga1)
3-Müfit bey(fix)
4-Serkan bey(serkan35)
5-Mustafa bey(dr_musty)
6-Fatih bey

1284.jpg

1251.jpg

1266.jpg

1269.jpg

1271.jpg

1334.jpg

Etiketler
Ynt: Dünya ünlülerinin kullandığı marka invicta saat

yahu serdar kardeşim kaç tane saatin var hepsini alasım geldi ya napacağız :smiley:

dr_musty' Alıntı:
yahu serdar kardeşim kaç tane saatin var hepsini alasım geldi ya napacağız :smiley:
Merhaba kardeşim nasılsın bi ara saatlere aşırı ilgim vardı epey bi saat almıştım kolleksiyon yaptım bi ara ama şimdi 1-2 saat yetiyor evdekileri satıyım dedim invicta güzel saattir gerçekten saatlerimin içinde en güzellerinden biri

gezenbilir kardeşliği 180 lira

fiyat çok uygun almak isteyen kaçırmasın bence 170 lira

160 lira olmuştur ilan sahibinden.com'da da mevcut isteyen ordan taksitle de alabilir.

150 lira olmuştur ayrıca kargo da bana aittir

Merhaba,
Saatin ağırlığı nasıl ? kaç gram tahmini ?

msaribas' Alıntı:
Merhaba,
Saatin ağırlığı nasıl ? kaç gram tahmini ?
Merhabalar saat orta ağırlıktadır bilekte çok ağırlık yapmamaktadır tahmini olarak 150-200 gr filandır sanırım tam bilemeyeceğim ama dediğim gibi orta ağırlıkta ne çok hafif ne de çok ağır orta ağırlıkta.

saat çok değerli Güven beye satılmıştır güle güle kullanın Güven bey...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR