ya millet ben bu kanalı izlemek istiyorum fakat renkler bozuk gözüküyor sebebi ne olabilir benim pcdemi bişey var yardım bekliyorum izleyemiyorum renkler cok karısıyor
ya millet ben bu kanalı izlemek istiyorum fakat renkler bozuk gözüküyor sebebi ne olabilir benim pcdemi bişey var yardım bekliyorum izleyemiyorum renkler cok karısıyor
youtubeda felan izliyorum video bilgisayarımdaki kendi videolarımı da izleyebiliyorum bu kanalı media playerde açıyor yoksa benim media playerdamı sorun var ugrasıyorum hala işallah yaparım arızayı çok severek izliyorum videoları ama kanalda düzelirse daha heyecanlı olacak
youtubeda felan izliyorum video bilgisayarımdaki kendi videolarımı da izleyebiliyorum bu kanalı media playerde açıyor yoksa benim media playerdamı sorun var ugrasıyorum hala işallah yaparım arızayı çok severek izliyorum videoları ama kanalda düzelirse daha heyecanlı olacak
şu an bende media playerde izliyorum gayet net ama bende ekran kartı var
yanlış bilgi vermiş olmayayım en iyisi bu konuda daha iyi bilgisi olan arkadaşlar cevap verse daha iyi olur
Video codec'lerinizde bir sorun olabilir, aşağıdaki linkten indireceğiniz codec paketiyle neredeyse var olan tüm video formatlarını sorunsuz şekilde izleyebilirsiniz;
Selamlar, www.offroad4x4.tv deki yayın standardı, WM9 olarak gerçekleşiyor. Şu an dünyadaki en yaygın IP TV standardı.
Windows Media Playerinizin güncel olduğundan emin olmanızda fayda var. Hattınız en az 256 Kbit hızında olması gerekiyor. Çünki yayın 256kbit olarak gönderiliyor. Sistemde firewall yada kurum içerisinde çalışıyorsanız sistem yetkilisi video izlemeyi engelliyor olabilir. Sonuçta bandı yiyorsunuz )
Gexenbilir üyeleri videolarınızı www.**.com a gönderebilirsiniz. 200 mb a kadar sınırı var. Videonuzu ücretsiz olarak www.**.com a gönderin linkinide bize email atın. Biz indirir www.offroad4x4.tv ye yükleriz. Video formatı ne olursa olsun farketmez. Birden fazla videonuz varsa, yollamak istediğiniz videolarınızı bir klasöre koyup zip yada rar la sıkıştırın. 200 mb a kadar olan toplu zip yada rar dosyanızı yine www.**.com a koyabilrisiniz. Linki info@kibristube.com a veya bgoglu@gmail.com a email atmanız yeterli...Siz yollayın tüm dünya izlesin...
Not: http://www.**.com tıklayın. sonra göz at ı tıklayın (browse) . Dosyanzı seçin ve yükleyin. Yükleme tamamlandığında size bir link verecek. O linki email gönderin. Hepsi bu ) çok kolay ve basit..