Ynt: Dünyanın İlk ve Tek Off Road IP Televizyonu
Elimden geldiğince mana edip anlaşılamasını beklemeden apaçık yazmaya çalışıcam.....
Bakın, hatadasınız, yanlış yapıyorsunuz....
Ben emniyet kemeri takmam, hiç de sevmem, ama beni eleştirenlerede bunu savunamam, savunamam. Bununlada övünmem....
O fotoğraftaki kişi kaç yaşında olursa olsun, istediği kadar yanında babası olsun, ne farkeder, bu canını değersiz mi kılıyor?
Ağırlık merkezi yukarıda, açık bi araç, sert zeminli dik biyere 90 derece açıyla çıkıyor, bi aksilik olsa, o çocuk yada adam herkimse düşşe ne olcak. hiç mi düşünmüyosunuz....
Bunlar beni ilgilendirmez gerçekten...
Benim tepkim başkaydı, anlayamamışsınız, çünki eleştri geldiği anda, "haklı mı acaba" ' dan önce "nasıl kendimi savunurum" diye düşünüyorsunuz.....
Herkes bi sürü emniyetsiz şey yapar, ben dahil.. bu kendi sorumluluğumuzda, başkası karışamaz, başkasına zarar vermiyorsa...
benim tepkim, doğa güzel, insanlık güzel, yardımlaşmak güzel diye gezen bisürü insanın böyle bi fotoğrafın övünme ve tanıtım amaçlı kullanılmasına duyarsız kalması.
Emniyet kemeri takmadığım için veya başka bi yaptığım emniyetsiz şey olduğunda, eleştirildiğinde, takılıydı fotoda gözükmüyor, bu arabanın tavanı ezilmez gibi saçmalamam mı doğru olur, yoksa haklısınız alışkanlık, aslında takmam lazım, teşekkür ederim demem mi.
Bu bana yazdığınız savunmalar ve size gelen destekler, çocukça, basit, komik.......
Eğere savunu yapmak yerine; alfonse haklısın oluyor böyle şeyler, dikkat etmek lazım, insanlara güzel örnek olmak lazım, farketmemişim yazsaydınız süperr takdir alırdınız (takdir eksikliğiniz yok farkındayım, şimdi bunada manipülasyon felan yaparsınız, aman), emin olun....
Her şey apaçık ortada,
Yapılan yanlış, foto yanlış, emek verilen tv nin tanıtımında kullanmak yanlış, bu yanlışlara tepki verenede puan verip dalga geçmek yanlış. teessüf ederim sayın iilkantek. ben 35 yaşıdndayım. siz 21. Kullanacağınız kelime sivri ise karşınızdakinin profiline bakmanız gerekiyor. Ayıp... Aramızda 14 yaş fark var. Dalga geçiyorsunuz benimle puan felan verip bana yapılan eleştirilere. Eğleniyormusunuz bari....Hiç tanışmıyoruz bana Sen diye hitap ediyorsunuz... Çocukluğunuza veriyorum ( yaşınız 21 olmasına rağmen), bi site üyesi bana 14no anhtarlık dedi, ben kendime 46lık diyorum (deli demek). Siz kendinize ne takarsanız, kaç takarsanız takın, bana ne, muhatabım değilsiniz... Benim adım bi konuda, kendime arıza demiştim, 14 numara anahtarla tamir edilecek adama çıktı. Bunu diyenle 2 3 gün sonra tanıştık. Hep birlikte güldük, bende hemen avatarımı 14 numara anahtar yaptım. bu kadar ve daha fazla kendime güvenim var bi o kadarda kendimle barışığım.......
Benim tepkime saçma sapan savunular getiren, savunuları destekleyenlere artık sadece gülüyorum....
Beni artık bu konu ve böyle davrananlar ilgilendirmiyor. Lütfen cevap hakkı doğuran, hakaret ve inceltici şeyler yazmayın ki konudan uzaklaşıyım. Biraz olgunluk bekliyorum, olur mu?
Haaaaa, bu insanlarla yüzyüze karşılaştığımda anlaşabilirim, sanalda bi başka oluyor insanlar galiba.....
Not: www.offroad4x4.tv' yi adres satırına yazıyorum/vewya direk tıklıyorum. O düşmek üzere olan çocuğun olduğu, beni korkutan fotoğraf çıkıyor karşıma. Sayfada bitek yere tıklanıyor, oradada sadece bir video var. ya ben çok yaşlı olduğum bunadım beceremiyorum veya Anavatan Başkenti Ankara' dan çekmiyor tv. Cehaletimi affedin. Bu tv ye nasıl bakarım, anlatıverinde bi daha bakıyım lütfen.... Belki 40 yaşındaki babasının 30 a doğru yaşı olan oğluna emniyet kemeri takması gerektiğini söylediği devam videosu vardırda biraz mahçup olurum, sonuçta bu da off-road' la ilgili di mi?
Sağlıcakla....