Dünyanın İlk ve Tek Off Road IP Televizyonu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pajerocyprus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 73
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,773

Ynt: Dünyanın İlk ve Tek Off Road IP Televizyonu

Dünyanın dörtbiryanından sürekli videolar gönderiliyor...sistem gayet güzel çalışıyor....
haftasonu kıbrıs'ta yaptığımız etkinliklerin 3.5 saatlik videosuda yüklendi...oldukca eğlenceliydi...

Acizane hislerim bazen olaylara sevgiyle yaklaşmak gerekiyor diyor...ne düşünürsek kendimize onu çekiyoruzdur belki...

sevgiyle kalın dostlarım...

Elimden geldiğince mana edip anlaşılamasını beklemeden apaçık yazmaya çalışıcam.....

Bakın, hatadasınız, yanlış yapıyorsunuz....

Ben emniyet kemeri takmam, hiç de sevmem, ama beni eleştirenlerede bunu savunamam, savunamam. Bununlada övünmem....

O fotoğraftaki kişi kaç yaşında olursa olsun, istediği kadar yanında babası olsun, ne farkeder, bu canını değersiz mi kılıyor?
Ağırlık merkezi yukarıda, açık bi araç, sert zeminli dik biyere 90 derece açıyla çıkıyor, bi aksilik olsa, o çocuk yada adam herkimse düşşe ne olcak. hiç mi düşünmüyosunuz....
Bunlar beni ilgilendirmez gerçekten...
Benim tepkim başkaydı, anlayamamışsınız, çünki eleştri geldiği anda, "haklı mı acaba" ' dan önce "nasıl kendimi savunurum" diye düşünüyorsunuz.....
Herkes bi sürü emniyetsiz şey yapar, ben dahil.. bu kendi sorumluluğumuzda, başkası karışamaz, başkasına zarar vermiyorsa...
benim tepkim, doğa güzel, insanlık güzel, yardımlaşmak güzel diye gezen bisürü insanın böyle bi fotoğrafın övünme ve tanıtım amaçlı kullanılmasına duyarsız kalması.
Emniyet kemeri takmadığım için veya başka bi yaptığım emniyetsiz şey olduğunda, eleştirildiğinde, takılıydı fotoda gözükmüyor, bu arabanın tavanı ezilmez gibi saçmalamam mı doğru olur, yoksa haklısınız alışkanlık, aslında takmam lazım, teşekkür ederim demem mi.

Bu bana yazdığınız savunmalar ve size gelen destekler, çocukça, basit, komik.......

Eğere savunu yapmak yerine; alfonse haklısın oluyor böyle şeyler, dikkat etmek lazım, insanlara güzel örnek olmak lazım, farketmemişim yazsaydınız süperr takdir alırdınız (takdir eksikliğiniz yok farkındayım, şimdi bunada manipülasyon felan yaparsınız, aman), emin olun....

Her şey apaçık ortada,
Yapılan yanlış, foto yanlış, emek verilen tv nin tanıtımında kullanmak yanlış, bu yanlışlara tepki verenede puan verip dalga geçmek yanlış. teessüf ederim sayın iilkantek. ben 35 yaşıdndayım. siz 21. Kullanacağınız kelime sivri ise karşınızdakinin profiline bakmanız gerekiyor. Ayıp... Aramızda 14 yaş fark var. Dalga geçiyorsunuz benimle puan felan verip bana yapılan eleştirilere. Eğleniyormusunuz bari....Hiç tanışmıyoruz bana Sen diye hitap ediyorsunuz... Çocukluğunuza veriyorum ( yaşınız 21 olmasına rağmen), bi site üyesi bana 14no anhtarlık dedi, ben kendime 46lık diyorum (deli demek). Siz kendinize ne takarsanız, kaç takarsanız takın, bana ne, muhatabım değilsiniz... Benim adım bi konuda, kendime arıza demiştim, 14 numara anahtarla tamir edilecek adama çıktı. Bunu diyenle 2 3 gün sonra tanıştık. Hep birlikte güldük, bende hemen avatarımı 14 numara anahtar yaptım. bu kadar ve daha fazla kendime güvenim var bi o kadarda kendimle barışığım.......

Benim tepkime saçma sapan savunular getiren, savunuları destekleyenlere artık sadece gülüyorum....
Beni artık bu konu ve böyle davrananlar ilgilendirmiyor. Lütfen cevap hakkı doğuran, hakaret ve inceltici şeyler yazmayın ki konudan uzaklaşıyım. Biraz olgunluk bekliyorum, olur mu?
Haaaaa, bu insanlarla yüzyüze karşılaştığımda anlaşabilirim, sanalda bi başka oluyor insanlar galiba.....

Not: www.offroad4x4.tv' yi adres satırına yazıyorum/vewya direk tıklıyorum. O düşmek üzere olan çocuğun olduğu, beni korkutan fotoğraf çıkıyor karşıma. Sayfada bitek yere tıklanıyor, oradada sadece bir video var. ya ben çok yaşlı olduğum bunadım beceremiyorum veya Anavatan Başkenti Ankara' dan çekmiyor tv. Cehaletimi affedin. Bu tv ye nasıl bakarım, anlatıverinde bi daha bakıyım lütfen.... Belki 40 yaşındaki babasının 30 a doğru yaşı olan oğluna emniyet kemeri takması gerektiğini söylediği devam videosu vardırda biraz mahçup olurum, sonuçta bu da off-road' la ilgili di mi?
Sağlıcakla....

Sayın Alfonse;
Benim ne size nede başka birine saygısızlığım yoktur.

Yazımda belirttiğim "onnumara" tabiri konunun içerisinde geçen mesajları okumadan paylaşan arkadaşın konusunadır.
Tv yi izleyebilince baktım ki offroad var hakikaten çalışıyor.Orada ki mesaj aslında pajerocyprus adlı arkadaşımızın açtığı konuyadır.Bunu basa basa tekrarlıyorum ki yanlış anlaşılmasın...
Diğer bir konu ise sizin mesajınıza cevap niteliğinde yazdığım esprili yaklaşım.Dediğim gayet açık orada diyorum ki ;
Ben akşam gayet rahat izledim.Sizde nesi on numara dediğiniz için bende dedim ki ; Numarasını sen tayin et.
Lakin bu kadar sıcak paylaşımlar olan bir forumda sen,ben,o,biz,siz,onlar gibi hitap biçimlerine bu kadar takılıyorsanız ve benim saygısızlık yaptığımı aklınızdan dahi geçirdiyseniz ben sizden özür dilerim ki bundan da çekinecek değilim.Dediğiniz gibi aramızda 14 yaş fark var.Ancak benim kullandığım kelime aslında sivri değildi.Lakin sizin tepkiniz üzerine mesaj yazınca ki ben konunun içeriğini okumadım sadece ilk mesajı okuyup siteye girdim , arkadaşın paylaşımına saygısızlık olmasın ve konunun güncelliği korunsun diye "onnumara" yazdım.Bunun arkasına mesaj diyebilirdim ama ben konuda bir sıkıntı olduğunu bilmiyordum.
Lafı uzatmayacağım.Sizden de özür dilerim ancak lafım size değildir.

Bütün abilerime ve kardeşlerime selamlar...

Saygılarımla
ilkan TEK

Arkadaşlar Selam,

Arkadaşımız bir site yapmış ellerine sağlık. Her başlangıçta olduğu gibi bazı hatalar olabilir bu durum gayet doğal. İş hayatımda şunu öğrendim : Bir departmandan çıt çıkmıyor ve işler rutine bağlanmış devam ediyorsa, o departman veya iş yerinde problem var demektir. Hata ve sorunlar o iş yerini silkeler ve yanlışı doğru yapmak için gaz verir...
Siteye girdim ve çok hoş görüntüler var. Bunun yanında Alp , Yunus Beylerin yorumladığı düşündüren görüntülerede rastladım. Forumdaki yorumları okumadan önce bir haber şeklinde - aaa ulan adama bak helal olsun modunda seyrettim. Yorumlarınızı okuyup bir daha seyrettiğimde sıkıntıları daha iyi gördüm. Sağduyu için kendi adıma teşekkür ederim.
TEK KORKUM ŞU: Birbirini tanımayan binlerce üye var. Ve bir şekilde, bir konuda birbirimizle yazışıp şakalaşıyoruz. Birbirimizi tanımadan farkına varmadan damarımıza basarsak ? Ve bir gezide karşılaşıp birbirimizin kafasını gözünü HI-JACK veya kum paletiyle yararsak? Beş parmağın beşi bir değil mantığıyla lütfen BİRBİRİMİZİ GAZA GETİRMEYELİM ve BİRBİRİMİZİ KIRMAYALIM. Atasözü gibi her seferinde ağzımızdan düşmeyen NERDE ÇOKLUK ORDA B...... cümlesini Gezenbilir sitesinin dışında tutalım. Bu site bizim stres attığımız, diğer social? sitelerin dışında, öğrendiğimiz ve kaynaştığımız bir nimet gemisi. GEREKSİZ TARTIŞMALARLA BU GEMİDEN ATILMAYALIM VEYA BU GEMİYİ BATIRMAYALIM.
Konunun özünü dağıtmadan pajerocyprus nick name li arkadaşımıza teşekkür ederim. Sıkıntılı bulduğum yerleri arkadaşıma bu konu başlığında ( kabul ederse) kafasını yarmadan ve diğer üyelere bulaşmadan ;D bildireceğim.

Cümlenize sevgiler selamlar.

Selam arkadaşlar,

Offroad TV ye video göndermenin çok kolay bir yolunu buduk....lütfen elinizdeki tüm offroad videolarını
ftp://offroad:4x4@www.offroad4x4.tv bu linki tıklayarak açılacak olan klasörün içerisine kopyalayın...

hepsi bu :smiley:)) bu arada internet explorer 6.0 ve üzerinde işe yarıyor. (firefox da ve diğer browserlerde çalışmıyor...)

biliyorum konuyu dirilttim ama tv uzun bir süredir çalışmıyor.

başka bildikleriniz varmıdır ??

evet çalışmıyor ben biraz geç kalmışım herhalde ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,789
Kaydolan Son Üyemiz
tirpit

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR