Evet benim rav4 te de öyle oluyor ayrıca etraftaki lastikçilerin sattığı siboplara da pek güven olmuyor ne zaman hava kaçırmaya başlayacakları belli olmuyor o yüzden hep 32 basıyorum. 35-36 ise biraz fazla gibi geldi bana... lastik biraz yol yapınca ısınacak basıncı daha da artacak zaten.
Ben 32 hava ile 29 hava arasında sadece konfor farkı gözlemledim özelliklede araç boşken arka taraf çok sert giriyor ufak tefek çukurlara , oyüzden arkaya 30 önlere 32 basıyorum
Ben 32 hava ile 29 hava arasında sadece konfor farkı gözlemledim özelliklede araç boşken arka taraf çok sert giriyor ufak tefek çukurlara , oyüzden arkaya 30 önlere 32 basıyorum
Bana mantıklı geldi..zaten kullanım klavuzunda da öyle bir fark belirtmişlerdir önler herzaman biraz fazladır, basıncı yükseltince aradaki farkı korumak ta daha doğru olur tabi, o farkın kaç olduğunu unutmamak şartıyla. Unutunca formül gene düz mantık '32 iyidir' e dönüyor.
Bu testte diyor ki; "alisilmisin disinda dusuk yuvarlanma direncine sahip olup da( az tuketip az gurultu cikararak) vevreci olarak hem de nasil guvenli olucaksin?
Ama bu Pirelli bunu basarmis, kiskancliga gerek yok. Ama sunuda kabul edelim; deseninden de goruldugu gibi yoldisi(offroad) birt lastik degil"
Zaten pirellinin kis ve yaz lastikleri en iyi etiket degerine sahipler.
Teşekkür ederim. Mıchelin xı3 ne bayilerde var ne merkezde gelecek gibi de durmuyor 1 hafta daha bekleyip ya vazgeçmiştim ama pirelli scorpion winter yada mıchelinin a4 lastiğinin birini alacam sanırsam testte a4 scorpiondan daha iyi sonuç almış oda aşınma değerindendir.
Çok istiyorlar bazı sitelerde 320 fiyat var bayilerde olsa 300ün altına alınır. Nerdeyse sizin aldığınız fiyatın iki katı 280a pirelli daha yakın şimdilik bakalım 1 hafta daha bekleyecem bayilere gelecek mi mıchelin.
Ben vardi diye biliyorum. Aldi birileri demek ki.
Baskamarka da dusunebilirsin o siteden.
4 lastikte 50 TL indirim. Almadan once de LASTIKTESTI dolduruyosun 20 TL kupon da ordan 70 TL indirim.
merhaba bana gelen cevap
Maalesef talep ettiğiniz lastikler şu anda stoklarımızda mevcut değildir. Sitemizden muadil markalara bakabilirsiniz.
Saygılarımızla
sitede pirelli scorpion yok settozero3 var oda 320 diyor bayide 280 tl.
ama bu seferde nokian takıldı pirelli ile aynı etiket sınıfında c c 308 yazıyor 4 adet 1185 tl ?bu bunu sorayım belki buda yoktur.