KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
merhaba bende çok uzun zamandır lada nivayı arştırıyorum ilk alma maksadım avda kullanmk içindi ama işin içine girdikçe offroad'a merak salmaya başladım merak ettiğim aracı bu hale getirene kadar ortalama masrafnız ne oldu acaba nasip olursa yaz sonu gibi bende almayı düşünüyorum herkese selamlar
merhaba bende çok uzun zamandır lada nivayı arştırıyorum ilk alma maksadım avda kullanmk içindi ama işin içine girdikçe offroad'a merak salmaya başladım merak ettiğim aracı bu hale getirene kadar ortalama masrafnız ne oldu acaba nasip olursa yaz sonu gibi bende almayı düşünüyorum herkese selamlar
Araç zaten aldığımızda offroad için yapılmıştı.Bizde kendimize göre eklemeler yaptık.Hergünde masraf etmeye devam ediyoruz.O yüzden şu kadara maloldu demek mümkün
değil.Bu işi yapacaksak zaten masraf etmeyi göze almışız demektir.Biraz üzerinde ekipman olan bir araç seçip alırsak işimiz kolaylaşmış olur.Gerisi zevke,araştırmaya ve paraya
bakar.Ama öncelikle sabıra bakar... Bir an evvel hayallerinize kavuşmanız dileğiyle...
merhaba.Ben yeni üye oldum.aracınız gerçekten cok güzel.Bende Avcılarda oturuyorum ve aracınıza genellikle rastlıyorum ve çok güzel bi makine.Benim yasım küçük olmasına rağmen bende bi keçi tutkunuyum.Aracınızı güle güle kullanın.