Edirne Kamp Alanları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan koza Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,045

koza

Kamp III
Yer
İstanbul
GÖKÇETEPE ORMAN KAMPI

Gökçetepe Köyü, Keşan/EDİRNE

Tel: (+90-284)767 72 35

Motokaravan yeri, Karavan yeri, Çadır yeri, Karavan/motokaravan elektriği, Çadır elektriği.

Süre: 1 Haziran-31 Ekim

DANİŞMENT ORMAN KAMPI

Danişment, Keşan/EDİRNE

Tel: (+90-284) 737 46 46 - 714 45 43

Lavabo, WC, duş, büfe, su, elektrik, motokaravan yeri, karavan yeri, çadır yeri, karavan/motokaravan elektriği, çadır elektriği.

Süre: 1 Haziran-31Ekim

Etiketler
Ynt: Edirne Kamp Alanları

eneze giderken karaincirlide de pek çok kimsenin bilmediği bir özel kamp - çadır -karavan alanı var... henüz kimsenin denize girmediği kıyılar var..

çok güzl bir yer den kum orman güneş yeşil ile mavinin buluştuğu biryer yanlız günü birlikçiler uğrak yeri ve geride bıraktıklarını temizleyen olsadahada güzel olucak ve merkeze erikliye çok yakın kamçılara ,karavancılara gezgincilere tafsiye ederim

Bildiğim kadarıyla Gökçetepe (Marız) Orman kampı kapalı. 2-3 yıldır kimseyi kamp alanına sokmuyorlar. Bu yılda açılmayacaktı sanırım. Ben geçen yıl gidip kapalı olduğu için kahvelerin önündeki meydana çadır kurmak zorunda kalmıştım. Eğer açılır ise çok güzel bir yer. Deniz kayalık fakat çam ormanı denizin kenarına kadar uzanıyor.

Danişment orman kampına bu yıl iki defa gitme imkanım oldu. kampın sonlarına doğru yeni çadır alanları açmışlar. Yeni çadır alanında yeni tuvaletler ve mutfak inşa edilmiş. Oldukça temiz tutuyorlar. Eski tuvaletlerde elden geçirilmiş. Geçen yıla göre çok iyi. Yalnız hem girişte araba başına 6 lira para alıyorlar hemde çadır başına 17 lira konaklama ücreti alıyorlar. Bence çadır kampı için yüksek bir ücret.

gökçetepe de taştan ziyade problem deniz kestaneleridir.. deniz ayakkabısı olmadan denize giremezsiniz ama çam ağaçları denizin üzerine sarkar böyle muhteşem bir manzarada görülmek için bile değer... bu sene açıldımı konusunu ise bende bilmiyorum ama geçen yılda kapalıydı.

Haklısınız, Gökçetepe' de deniz kestanelerine dikkat etmek gerekli. Ancak bir kaç yerde denize rahat giriliyor. Tabi ayakkabınız varsa heryerde girebilirsiniz. Çam ağaçları ve deniz görmeye değer...

Merhaba,
Mariz'deki en büyük sorun çam ağaçlarına musallat olan bir mantar türü.
İlaçlama ile kurtarılmaya çalışılıyordu ama pek başarılı olunamamıştı diye biliyorum.
Ağaçlar süratle kuruyorlardı. Diğer bölgelere yayılımı engelleyebilmek için de alanı
kapatmışlardı.
Danişment'in koordinatlarını yazabilir misiniz?

slm koza kamp alanları ile ilgili bilginiz için tşkler çanakkale saroz körfezinde kayıp cennet kamp alanı da ggüzel birye ist yakın yaklaşık 2:40 dakka paylaşmak istedim salıcakla.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,933
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR