zeko' Alıntı:merhaba üsradım bu araba çok güzel görünüyo ben bu siteye bir yazı yazmıştım param sınırlı acaba bulabilirmiyim uygun bi araç diye ama kimse yardımcı olmuyo anladığım kadarıyla inanın param olsa bu aracı kaçırmazdım ancak malesef bana yardımcı olacak ve önerilerini bilgilerini akataracak bi arkadaş vardır umarım sizede hayırlı satışlar araç muhteşem görünüyo
zeko' Alıntı:üstadım o kadar haklısınki ancak biliyosunuz herşey ekonomiye dayanıyo keşke sizin istediğini kadar param olsada alsam şu araba yı kaçırmasam ama malesef yok sizce butarz araba haftasonları şehir trafiğinde kullanılırmı nekadar yakıt sarfiyatı var fj 40 yada başka bi araç siz ne tavsiye edersiniz teşekkür ederim nakit 7bin liram var çok çalışmam lazım
zeko' Alıntı:üstadım merhabalar desem ki ben 10 bini zorlicam sizde desenizki şu kardeşin bi hevesi var kırmayalım desenizde şu yakışıklıyı bana verseniz de arada sırada alıpda kullansanız olmazmıydı bi kıyak yapsaydınız be üstadım
zeko' Alıntı:burak bey tabiki sizi çok iyi anlıyorum valla benim bu kadar param olsaydı hiç düşünmeden ayrıca fazlada verirdim işiniz görülsün diye gerçekden söylüyorum laf olsun diye değil yeni ev aldım kredim var zaten inanın bende borçluyum şu anda elimde avucumda olanı söyledim hatta ikibin beşyüz gibi felan da borç bulunurdiye hesapladım olurya hayat bu olmaz diye bişey yok ihtiyacı olmaz insanın verebilir örneğini canlı gördüğüm için yazdım zaten ama siz bana yardımcı olursunuz diye düşünüyorum ama öyle ama böyle içimde bi his var aracın resmini bilgisayarımın ekranına koydum iç çekerek bakıyorum eyer bana uygun bir fj olursa duyarsanız sağda solda eşde dostta bilgi verirseniz çok sevinirim ama aklım bu yakışıklıda onu bilin kazasız belasız günler diliyorum
zeko' Alıntı:tamam burak bey bakarım mutlaka görmüşümdür bu olur başkası olur dediğim gibi duyum alırsanız bişey olursa ne bilim yinede yardımlarınızı bekliyorum açıkcası çok acele etmiyorum olurya farklı bişey olur bana mail atasınız yaptığınız ve yapacağınız tüm yardımlarınız için teşekkür ederim