Ynt: Ege Bölgesi Buluşması-İnciraltı (6 Mart 2010)
Öncelikle belirtmeliyim ki böyle bir birlikteliği oluşturmak, arkadaşlarla buluşmak, aileler olarak bir araya gelmek çok önemliydi. Çünkü biz hep en başından beri bunun önemini anlatıyorduk. Dün bu grup bir aradaydı. Hava soğuktu, yağmurun eli kulağında...Ama ortam öyle sıcaktı ki diğerleri kimsenin umurunda değildi. Hemen sıcak sohbet başladı, sanki kırk yıllık dostlar gibi. Hepimizin gözünde sıcak bir huzur ve sevecenlik vardı. Kimse kendini kasmıyordu.
Günün hoş sürprizini ise Günay bey yaptı, toplantı öncesinde yolumuz üzerinde olan Ege Karavan'a uğrayıp yeni imalatları olan çekme karavanı görmek istemiştim. Mehmet beyi bir motokaravanın başında çalışır buldum. Sanki karavan tanıdıktı, selam sabah faslından sonra aracın sahibiyle şöylesine bir söyleşiden sonra herşey ortaya çıktı. Enesege ismiyle tanıdığımız Günay bey karavanının imalatını yaptırdığı Mehmet beye bazı tadilatlar için gelmişti. Sohbeti kısa tutmak zorundaydım, kendisini toplanacağımız yere davet ettim. Günay beyin de daha önceden toplantıdan haberi varmış ve katılmak niyetindeymiş. İşi bitince gelmek üzere sözleşerek ayrıldık.
Dostlarla birlikte olmak ağzımızda çok hoş bir tad bıraktı. Umarım daha sonraları yeniden, daha uzun süreli ve daha geniş katılımlı toplanabiliriz...
Not; benim çektiğim fotoğraflar da yukarıdakinlerlin aynı olduğundan yayınlamaya gerek görmedim. Yukarıdaki fotolar zaten herşeyi fazlasıyla anlatıyor...