Ege Bölgesi Buluşması-İnciraltı (6 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 55
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,217

yugun

YÜCEL GÜNDÜZ
Yer
Ankara
Web
www.pirikamp.com
Etkinlikle ilgili fotoğraflarımızı ve yazıları bu başlıkta paylaşalım.

Etkinlik duyuru başlığı: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=47671.msg573340#new

Etiketler
Ynt: Ege Bölgesi Buluşması-İnciraltı (6 Mart 2010)

Merhaba,

Ege'li Kamp- Karavan dostlarının ilk buluşması bugün yapıldı. Bulutlu ve zaman zaman serin havaya inat, otoparkın bir köşesine araçlarımızı çekerek oluşturduğumuz sohbet alanında yaptığımız sıcacık sohbetler ve içtiğimiz çaylar içimizi ısıttı. Yağmur da inadına yağmayarak bize destek oldu. Yağsaydı hemen yanıbaşımızdaki çay bahçelerine girecektik ama gerek kalmadı. Birlikte güzel bir cumartesi akşamı geçirip aynı zamanda birbirimizi tanıma fırsatı bulduk. Etkinliğe katılan tüm dostlara sevgiler ve saygılarımla, Hepinize bu güzel buluşma için teşekkürler, Yüreğinize sağlık.
Selamlar.
hpim0462.jpg

hpim0463s.jpg

hpim0464.jpg

hpim0465h.jpg

hpim0466g.jpg

hpim0467gj.jpg

hpim0468.jpg

hpim0469.jpg

hpim0470.jpg

hpim0471.jpg

hpim0472.jpg

hpim0473.jpg

hpim0474.jpg

hpim0475.jpg

hpim0476o.jpg

hpim0477.jpg

hpim0478.jpg

hpim0479.jpg

hpim0480q.jpg

hpim0481.jpg

hpim0482.jpg

hpim0459.jpg

hpim0460.jpg

hpim0461.jpg

Bir türlü "ayarlayıp" aranızda olma isteğimi gerçekleştiremediğim için üzgünüm. Bir dahaki buluşmaya diyeyim... Sizleri bir arada görünce, çok sevindim inanın. Yücel'in çabasını da takdirle karşılıyorum, sağolsun. Sahi 23 Nisanda bir uzun buluşma konusu gündeme geldi mi? Umarım gerçekleştiririz..

Cavid Sezen

Esas katılımlarıyla bizi şereflendiren değerli büyüklerimiz sağolsun. Özellikle de İnciraltı'da çay ve poğaça fikrinin sahibi Mehmet Ağabey ve ilgili başlığa emeği geçen ve fikri oluşturan, buluşma azmi ve isteği içinde hazır bulunan bütün dostlar sağolsun. O azim ve istek insanlarda olmasaydı, Ben gidiyorum demenin bir faydası olmazdı. Ben kimseden fazla birşey yapmadım.

Sonraki etkinliklere dair genel bir görüşme olmadı. Ancak katılımcılar gördüğüm kadarıyla buluşmadan daha uzun kamplı etkinlikler yapabilme arzusuyla ayrıldılar. Yani daha kapsamlı etkinlikler yapma düşüncesi var herkeste. Tabii bu benim gözlemim. 23 Nisanla ilgili konuşulmasa da Mart sonundaki Murat Öz'ün organize ettiği Urla'daki kamplı etkinliğe katılmayı düşünüyormuş Mehmet Ağabey. Ben bu etkinliğe katılabilecek miyim bilmiyorum. 23 Nisan için kısa süre içinde bir başlık açalım ve katılımcılar için yer konusunda anket yaparak çalışmalara başlayalım bence.

Selamlar,

Ege Bölgesi Buluşması İnciraltı'nda gerçekten çok güzel oldu. Karavancı dostlarımızla buluşup tanışmak,güzel sohbetler yapmak bizleri günlerin sitresinden ve monotonluğundan uzaklaştırdı.Bu tür etkinlikleri dahada genişleterek kamplı buluşmalar yapabileceğimiz günlerin gelmesi yakındır.Dostlarımız ile birlikteliğin benim kamerama takılan birkaç resmi sizlerle paylaşmak isterim.Saygılarımla.

Şeref

P1030333.jpg

P1030334.jpg

P1030335.jpg

P1030336.jpg

Bu ılk bulusma ve tanısma etkınlıgımızı basarabılmıs olmaktan sonsuz keyf aldım.
Katılıma ıstırak eden tum arkadaslarımızın da bu keyfı almıs oldukları yuzlerıne yakısan tebessumlerı ıle kanıtlar gıbıydıler. Sıcacık muhabbetler yapıldı bır cırpıda .Herkes bırbırıne gulumsuyordu. Dogrusu bu ya , aılecek yapılan bu katılımda eşlerın ve Şeref beyın kızının da yapılan muhabbete iştıraklerı ıle olusan samımı dostlugun herkesı memnun etmış olması da olusan samımı havayı kanıtlar gıbıydı. Ben herkese cok tesekkur edıyor ve mınnet belırtıyorum. Sagolun dostlar.
Cavıd hocamızın ve forumda var olduklarını bıldıgımız dıger dostlarımızın da eksıklıklerını duymadık dıyemem. Keske kendılerını engelleyen mazeretlerını bertaraf edebılmıs olsalardı. Katılmayı cok ıstedıklerıne emınım. 23 nısan onerısı yabana atılmamalı Gerekırse bır 9 sayfa daha yazısırız . (cok mu ? yanı) :D

NOT: Surprız katılımından memnunıyet duydugumuz Gunay bey (enezege) e de ayrıca tesekkurlerımı belırtırım.
( Dev karavanı hem cok luks hem de cok guzel)
Haşmet beyınde cekmıs oldugu guzel resımler olmalı . degerlı yorumları ıle beklerız.

Fotograflardan guzel bir etkinlik olduğu belli oluyor. Bu sefer olmadı ama insallah baska etkinlikte görüşmek üzere.

Öncelikle sevgi ve selamlar,Tanışmaktan büyük onur duydum,Mehmet ağbi ve eşine,Şeref bey ve eşine ,kızına Yücel bey ve eşine ,Haşmet bey ve eşine Ayrıca Günay beye de saygılarımı iletiyor daha sında dostluklarının devamı beni ve ailemide mutlu kılacaktır.Görüşmek dileği ile fotoğraflarını paylaşanlarada ,izleyenlerede ,sevgiler saygılar.Teşekkürler.

Katılma imkanı bulamamış olsak da bu tür buluşmalar hepimiz için sevindirici ve umut vaad edici... Gönül ister ki herkes gönlündeki karavana bir an önce kavuşabilsin ve bu heyecanı bölgelere ayırmadan daha uzun soluklu olarak yaşayabilelim... Paylaşımlar için teşekkürler...

Cem, ben bu etkinlikte kendi adıma şunu anladım ki,
Benim gönlümdeki karavan ta içimdeymiş...
-Birbirini tanımayan, yeni tanışan İnsanların dostluklarında, samimiyetlerinde ve güleryüzlerindeymiş.
Selamlar,

Öncelikle belirtmeliyim ki böyle bir birlikteliği oluşturmak, arkadaşlarla buluşmak, aileler olarak bir araya gelmek çok önemliydi. Çünkü biz hep en başından beri bunun önemini anlatıyorduk. Dün bu grup bir aradaydı. Hava soğuktu, yağmurun eli kulağında...Ama ortam öyle sıcaktı ki diğerleri kimsenin umurunda değildi. Hemen sıcak sohbet başladı, sanki kırk yıllık dostlar gibi. Hepimizin gözünde sıcak bir huzur ve sevecenlik vardı. Kimse kendini kasmıyordu.
Günün hoş sürprizini ise Günay bey yaptı, toplantı öncesinde yolumuz üzerinde olan Ege Karavan'a uğrayıp yeni imalatları olan çekme karavanı görmek istemiştim. Mehmet beyi bir motokaravanın başında çalışır buldum. Sanki karavan tanıdıktı, selam sabah faslından sonra aracın sahibiyle şöylesine bir söyleşiden sonra herşey ortaya çıktı. Enesege ismiyle tanıdığımız Günay bey karavanının imalatını yaptırdığı Mehmet beye bazı tadilatlar için gelmişti. Sohbeti kısa tutmak zorundaydım, kendisini toplanacağımız yere davet ettim. Günay beyin de daha önceden toplantıdan haberi varmış ve katılmak niyetindeymiş. İşi bitince gelmek üzere sözleşerek ayrıldık.
Dostlarla birlikte olmak ağzımızda çok hoş bir tad bıraktı. Umarım daha sonraları yeniden, daha uzun süreli ve daha geniş katılımlı toplanabiliriz...
Not; benim çektiğim fotoğraflar da yukarıdakinlerlin aynı olduğundan yayınlamaya gerek görmedim. Yukarıdaki fotolar zaten herşeyi fazlasıyla anlatıyor...

Sevgili arkadaşlar yeni üye olduğum içindir herhalde toplantıyı atlamışım aranızda olupta sizlerle tanışamadığıma üzüldüm inşallah bir dahaki etkinlikle aranızda olabilirim.

Cengiz Bey,
Etkinliği kaçırmış olduğunuz için üzüldüm.
Gelecekteki etkinliklere katılımınızdan mutluluk duyarız.
Yeni etkinliğin belirlenmesi için başlık açıldı. Yukarıda linki var.
Selamlar.

Yugun teşekkürler takipteyim bir aksilik olmazsa muhakkak geleceğim.

Güzel bir tanışma toplantısı olmuş emeği geçen tüm dostlara teşekkürler sizleri bu şekilde hep bir arada görüp fotoğraftanda olsa tanımak güzel,Günay abiyi orada görmek ayrı bir şaşırttı beni ama niki enezege olunca egeli dostların yanında olmak istemiş. ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler