Ege Bölgesi'nde Gönüllülük Sistemi Üzerine Kamping Yerleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Gionni Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,318

Gionni

Ana Kamp
Yer
Ankara-İstanbul
Merhaba. Ağustos ayında Kabak-Kelebekler Vadisi'ne gitmeyi düşünüyorduk ama vadi özelleştirilmiş, çadırlar oldukça pahalı, ayrıca gönüllülük sistemi de kaldırılmış ya da kota sağlanmış, o da ayrı bi muamma. Dolayısıyla yönümüzü Ege Bölgesi'ne çevirdik. Paradan olabildiğince bağımsız yaşamak istiyoruz. Bu yüzden gönüllülük sistemi aktif olan bir yer lazım. Günün belli saatleri çalışıp ücretsiz konaklama ve yemek alabilirsek kafi. Konaklamaya da gerek yok, çadırımız var, sadece gıda sorununu tesisten temin edelim. Çok eğlenceli oluyor bu sistemle çıkılan yolculuklar. Ancak Ege Bölgesi'nde böyle bir yer bulamadım. İnternetten araştırıyorum kaç gündür sormadığım face grubu kalmadı ama maalesef kaynak yok. Ucuz alanlar var, günlüğü 8-15 tl lik, ücret sorun değil verilir ama amaç farklı bi tecrübe yaşamak ve yolculuk çok uzun sürebilir gidişata göre. Gidip 3-4 ay dönmemek var. Kısacası sizin bildiğiniz gönüllülük sistemi aktif şekilde çalışan Ege Bölgesi'nde bildiğiniz bir kamp alanı var mı? Akdeniz civarı da olabilir ek bilgi alma açısından, ama öncelik Ege.
Teşekkürler.

Etiketler
Ynt: Ege Bölgesi'nde Gönüllülük Sistemi Üzerine Kamping Yerleri

Diğer bir konuda Güzelçamlı milli parkından bahsetmişsiniz orası ücretlimi acaba ben tavsiyeniz de belirtmeniz üzerine orayı ücretten bağımsız bir yer olarak düşünmüştüm birde denizi dalgalımıdır çok teşekkürler

Ynt: Ege Bölgesi'nde Gönüllülük Sistemi Üzerine Kamping Yerleri

Milli parklar ücretli olur zaten. Bazı yerler kampa izin vermiyor, koruma altında olduğu için. Güzelçamlı ücretlidir, ama parkın dışarısında kalırsınız, uygun yerler mevcut. Denizi rahatsız edecek kadar dalgalı değil (akşama doğru 4-5'ten sonra bozuluyor, sörf yapıcak kıvama geliyor), aksine değişiktir, dalış falan yapıyorsanız kesinlikle amatör teçhizat götürün. Zamanında fok balığı bile göründüğü söyleniyor, ayrıca kaçıncı koyda tam hatırlamıyorum sanırım sonuncu koy (girişten sonra 11.km), deniz dibinde çeşitli yosun tutmuş heykel parçaları var. Görülmesi şart.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR