Ege Bölgesinde Kamp Yapmak için Arkadaş Aranıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Bastard Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,949

Bastard

Yeni Üye
Merhaba.Uzun bir yazi yazicam cunku bu benim icin onemli bir konu.
Yillardir kamp yapmak istemisimdir.Macera,korku,eglence.
Ama genelde kasinti arkadaslara sahip oldugum icin,kumsala bile oturmaya cekinen insanlar oldu cevremde hep.
Onlar bana hic uyamadi ve ben onlara uydum ve bir sure sonra cok sikildim.Ve hepsinden uzaklastim.
Suan ise bu kucuk hayalimi gerceklestirmek istiyorum.
Daha once hic gitmedigim bir yere,yeni tanistigim insanlarla saglam bir macera yasamak istiyorum.
Ama anlasabilcegim insanlara ihtiyacim var ya da tek bir kisiye.Ama tek basima olmak istemem.

Kendimden bahsetmem gerekirse,
19 yasindayim. okumuyorum ve calismiyorum,
Bjork,Radiohead,Tori Amos,Jeff Buckley,IAMX,Imogen Heap,Yann Tiersen gibi genelde deneysel ve alternatif seyler dinlerim.
Muzik hayatimda cok onemli bir detaydir,daima arka fonda calar.
Alkol,sigara vs. kullanirim.
Izmirdeyim suan ve bir sure daha burdayim.

Kamp atesi,balik tutmak,dag tirmanisi,alkol,sinirsiz sigara,
Herkesten,herseyden uzakta dogayla bas basa uzun bir surece cok ihtiyacim var.

Ege bolgesi eglenceli olabilir sanirim en cok alternatifte egede.
Benim gibi dusunenler falan varsa mutlaka iletisime gecmek isterim :smiley:

Etiketler
Ynt: Ege Bölgesinde Kamp Yapmak için Arkadaş Aranıyor

mrmarada da alternatif çok. ay sonunda yoltutkunları grubuyla kampa gideceğiz şile tarafına yalnız içki kullanmazlar bilgine

sile`de kamp yapmistik ailecek ben daha kucuk cocukken.
denizden olu bir adam cikarmislardi cok net hatirlarim.hic unutamadim.
ama ege tercihim,
tesekkurler bu arada (.

Bastard' Alıntı:
19 yasindayim. okumuyorum ve calismiyorum,

Alkol,sigara vs. kullanirim.

Sayın "Bastard";

Kişilerin özel yaşamına karışmak, ne görevimdir ne de haddimedir. Yalnız yazınızı okuyunca, sormadan da edemedim; çalışmadığınıza göre, yaşamınızı nasıl sürdürebiliyorsunuz?

İyi dinlenceler..
Cavid Sezen

Kendimden o kadar bahsettikten sonra bu soruyada cevap verebilirim,
yani sorun degil.
Soyle aciklayayim.
Okul egitimi almiyorum,ama ilgilendigim bir kac konuda direk konuya yonelik kurs egitimleri aliyoyrum ve prtaiklerde bulunarak kendimi gelistiriyorum.Bu bana en dogru gelen yontemdir zaten.
Calismamam da bu yuzden zaten,ilgimi dagitmamam gerek.
Ve bu durumda aile sponsorlugum devam etmekte.

Tabii bunda birisinin,birilerinin,birseylerin yonetimi altinda kendimi yogun baski hissetmeminde etkisi var,
herseyin kontrolum altinda ve benim kurallarim dahilinde islemesi hosuma gidiyor.

Bastard' Alıntı:
Okul egitimi almiyorum,ama ilgilendigim bir kac konuda direk konuya yonelik kurs egitimleri aliyoyrum ve prtaiklerde bulunarak kendimi gelistiriyorum.Bu bana en dogru gelen yontemdir zaten.
Calismamam da bu yuzden zaten,ilgimi dagitmamam gerek.
Ve bu durumda aile sponsorlugum devam etmekte.

Anladım... :smiley:

Cavid Sezen

Yaniliyorsun,O soru sordu.
Ben cevap verdim(.

biz de iki arkadaş ilk defa kamp yapcaz,istersen gel bize katıl

tamam,cidden cok iyi olur,
tesekkurler.

insanlar bir cok seyden gecimini saglayabilir,sinirsiz olasiliklar mevcuttur gecinmek icin,
istedigin gibi yasayabildikten sonra kaynak onemsizdir,sadece bir aractir,
`parmak gokyuzunu gosterdiginde sadece aptallar parmaga bakar` diyede bir cumle vardir ne guzeldir.

Bastard' Alıntı:
insanlar bir cok seyden gecimini saglayabilir,sinirsiz olasiliklar mevcuttur gecinmek icin,
istedigin gibi yasayabildikten sonra kaynak onemsizdir,sadece bir aractir,
`parmak gokyuzunu gosterdiginde sadece aptallar parmaga bakar` diyede bir cumle vardir ne guzeldir.
O parmağa bakan kasdettiklerinizmi gerçekte aptaldır.. yada salaktır ... yoksa geçimini ne şekilde sağladığının önemsiz olduğunu söyleyenlermidir bunun taktirini sanırım forum okuyucularının çoğunluğu verecektir ama oldukça seviyesiz bir yanıt oldu sizinki ... uzatırsanız bu tarzdaki yanıtınızı zevkle daha ileri safhalarınıda size anlatırım.

Bastard' Alıntı:

Keşke bu son tümceyi yazmasaydınız; genç bir arkadaşa yakıştıramadım... :(

Cavid Sezen

o sadece bir cumle Le fabuleux destin d'Amélie Poulain'den alinti,
ayrica bir ithafta bulunmadim,yani oradaki 'aptal' kelimesi herhangi bir kiseye yoneltilmis bir sifat degil.
alakasiz bir konuya igneleyici yaklasimlar gozume batti sadece.

bastard arkadaş senin dediklerin ne dağcı ne kampcı işi.adamlar öyle alkol sigara falan icmezle.i işleri ve uğraşları gereğince uygun düşmez.Sen doğrusu Olimpos a otoyala,otostopile otlaya otlaya git.senin o dediklerin orda mebzul miktarda var.ismi önemli değil k... yeri yeter.Ayrıca bu uğraşlar pahalı uğtaşlardır.Ayrıca fizik kondisyon gerektirir.sende var olabilir kanınca ama davulun sesi uzaktan hoş gelp gitarını patlatmasın.yana kay.Teline dokunduysa alınma maksadım kırmak değil.cünkü sizi tanımam bile.Dağ a her babayiğit tırmanamaz, ki eğiyim aldıkları halde.Pasaport a gidip oturmaya benzemez.bildiklerini reset le .bilenleri okuyarak takip etmeni öneririm.sakın bana kızma dost acı söyler.belki bir gün bu istediklerini cok kişiden daha iyi ve yerinde yaparsın.Allah yardımcın olsun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler