Ege Bölgesinde Kamp Yapmak için Arkadaş Aranıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Bastard Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,961

Etiketler
Ynt: Ege Bölgesinde Kamp Yapmak için Arkadaş Aranıyor

58 sonuc dediğine cıkıyor.başlangıc ta belki

aleykümselam hayırlı işler

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=57706.0

Gezenbilir'in doga festivaline gel hem burdan birçok kişi orda olucak konuyu incelersen bayada eğlenceli bir organizasyona benziyor
Bizde ilk defa arkadaş gurubumuz ve çadırlarımızla orda olucaz mutlaka katılacağın bir gurup bulabilirsin, buna bizde dahiliz :smiley:

gelen gelsin arkadaşlar arazi müsait alan geniş yayılmak serbest.

Sevgili Bastard, Çoğumuz birbirimizi sanal ortamda tanıyoruz ve yüzyüze tanışma fırsatı bulacağımız Gezenbilir festivaline katılırsan ortamı da daha iyi görmüş olursun. Baştan söyleyeyim, Kampçı değilim ama bunları söylemek için kampçı olmaya da gerek yok bence

Kamp işi karşılıklı güven ve iş bölümü işi. Kampçılık fiziksel kondisyon da gerektireceği için içki içmenin yaratabileceği sağlık problemleri kondisyon düşüklüğü ve diğer olumsuz etkileri diğer kampçılara gereksiz yük olmana ve başka sorunlara neden olabilir.
Sağlık nedenleri ile fazla alkol kullanamayan biri olarak söylüyorum, Benim tavsiyem kamp yaparken alkol kullanımında gerçekten ölçülü olmak gerektiğidir.

Nick'ini bastard olarak seçmen bende baştan bir güvensizlik de uyandırmadı değil ???

Merhaba sevgili arkadaşım. Demişsin ki içki ve sınırsız sigara. Kulağa nekadar hoş gelsede. Bir de bu açıdan bak. Doğa da kamp yapma isteği bir nevi, doğanın tadını çıkarmak. Görsel ve işitsel şöleninni içine sindirmektir. Şimdi kamp yapıp, zilzurna sarhoş olacaksan, ne anlayacaksın o kamptan. Bu arada kamp yerine içkileri ki taşıyacak ? :smiley:

Freegraf ın dediği gibi . Olympos kesinlikle senin işini görür.

Herşey gönlünce olsun.

yağmur ile ist. ve merhaba

Sevgili freegaf, adınızı yazmadığınız için lakabınızla hitap ediyorum. Size de merhaba ancak, Her açtığınız konuya neden sabah akşan günaydın iyi akşamlar diye mesaj yazıyorsunuz. Bir arkadaş Ege'de kamp yapacak yer ve arkadaş arıyor siz Merhaba istanbul diye mesaj atıyorsunuz. Yazdığınız mesajların konuyla ilgisi nedir?

Çok mesaj gönderenlere madalya takmıyorlar :smiley: Paylaşacak bilgi ve tecrübelerinizi almaya, bizimkileri de sizinle paylşaşmaya her zaman hazırız ama gezenbilircilere illa ki günaydın iyi uykular tarzında iyi dilekler sunmak istiyorsanız bunu serbest muhabbet köşesinde yapmanızı rica edeceğim.

sn.Cihat bey adım Mehmet ,dikat ederseniz o arkadaşa nasıl bir şeyler yazdığımı görmeniz gerek.Ayrıca iyi akşamlar ve günaydınlar vs. lerede dikat etmemişsiniz.kimi zaman yolda kimi zaman zamansızlıktan.siteyi daha çözememden.Usul babından ecemilikler yapabiliyorum.konuyu bitiriyorum,ya telefon ,ya başka bir iş araya giriyor.kapatayım ya da selam vereyim derken sap saman biribirine karışıyor.Yoksa bildiğiniz gibi değil. Öyle sandığniz madalya falan filan ile selamım sabahım olmaz.Daha tanıma ve tanışma yani selamlık kısmındayız.tanıman lazım. zemini tanımadan surat ve ibreyi hesaplamak gerek derim.o zaman iyi öğle vakti diyeyim.Yada tünaydın.ne demekse.

Merhaba Bastard. Öncelikle arkadaşların yazdıkları olumsuz şeyleri kafana takma. Bir insanın nasıl geçindiği gibi özel hayatını ilgilendiren şeylerin başkaları tarafından sorgulaması hiç hoş değil. Sonuçta bir evlilik teklifi yapmıyorsun veya uzun süre beraber kalacağın ev arkadaşı aramıyorsun. Birkaç günlük kamp arkadaşlığı için maddi durum sorgulaması yapmak hiç hoş değildir. Alkol konusuna gelince... Arkadaşlarında dediği gibi doğayı yaşamak, dinlenmek, kafa dinlemek üzere kampa gideriz. Alkol alıp sarhoş olan birisinin sarhoş bir haldeyken doğayı yaşayabileceğini hiç sanmıyorum. Bu tartışılır bir konu olabilir, zevkler tartışılmaz ama tartışılmaz olan birşey var ki alkollü birisi dağa nasıl çıkacak, dereye nasıl inecek, ormanlık alanda yolunu nasıl bulacak, kamp ateşi için nasıl odun kesecek, nasıl bıçak kullanacak, exreme arazi koşullarında nasıl dengesini sağlayacak... Bu gibi nedenlerden dolayı kamp yaparken alkol almak çok tehlikelidir. Başınıza bir olay gelmesi çok yüksek ihtimaldir. Kazasız belasız dönmeniz bir şanstır. Kısacası doğadayken alkolü kesinlikle tavsiye etmem. Ege bölgesinde olsam tanışıp beraber kamp yapabilirdik ama Ege'ye çok uzaktayım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler