Ege Turu İçin Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cekic Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,728

cekic

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar,1 Temmuz 2014-15 Temmuz 2014 arası 4 arkadaş arabasız bir biçimde ege turu yapmayı planlıyoruz. Rotamız Gökçeada,Assos,Gömeç,Foça,Söke,Güllük ve Fethiye şeklinde.Çok cep yakmayacak kendi çadırımızla gidip kalabileceğimiz kamping arıyoruz. Tecrübeli olanlarınız varsa yardımlarınızı bekliyoruz. Şimdiden teşekkürler.

Etiketler
Ynt: Ege Turu İçin Yardım

Merhaba,

Assos'da Kadırga Koyu'nda çadır kurabilirsiniz veya daha sessiz sakin bir yer ararsanız Sokakağzı Koyu'nda Son Gemi Camping var. Hem işletmecileri çok güzel insanlar hem de çok keyifli bir yer. Assos'a biraz uzakta kalıyor. Ama işletmecileriyle telefonda görüşürseniz ulaşım konusunda size yardım edebilirler.

Gömeç'de kamp alanı bilmiyorum. Oraya yakın Burhaniye Altın Kamp, Cunda Adası Ada Kamp, veya Ayvalık Çamlık Kamp var. Ada Kamp biraz pahalıdır, ama orası güzel ve keyiflidir.

Yeni Foça'da şuanda ismini hatırlayamadığım büyük bir kamp alanı vardı, 800 dönüm arazi içinde. Hatırladığım zaman yazarım. Ama orda Sazlıca Kamp'ın iyi olduğunu duydum. Söke tarafını düşünüyorsanız Selçuk'da Garden Kamp'ı tavsiy ederim. Güllük Koyu üstünde de kamp yerleri var, ama nasıllardır bir fikrim yok. Fethiye'de ise kamp olanakları çok fazla. Bu birazda sizin ne istediğinize bağlı. Hareketli canlı deniz kenarı bir yer isterseniz Ölüdeniz'de Sugar beach veya Sun city var, Bu yerler Lagun içindedir. Tamamen doğa içinde bir yer ararsanız Kabak veya Kelebekler Vadisi. Sessiz, sakin, doğa içinde ama merkeze de kolaylıkla ulaşmak ve yakındaki bakkal fırından yararlanmak isterseniz Kayaköy'de bizim yere de (Han Kamp) uğrayabilirsiniz.

Şimdiden iyi tatiller

Ynt: Ege Turu İçin Yardım

Sevgili dostum,Gömeç-Karaağaç beldesi-gemiyatağı koyunda,sahile sıfır aspirin kafe var,güzel bir koy,burası zeytin tarlası,bu kafenin civarında,ücretsiz,çadırınızı kurup,denizinize girebilirsiniz,beğeneceğinizi sanıyorum,hatta bu civarda heryere çadır kurabilirsiniz....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.