ege ve Akdenizde kamp yardım.

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serommm Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,845

serommm

Ana Kamp
Mesajlar
42
Tepkime Puanı
1
Yer
Ankara
Merhaba arkadaşlar.

Siteyi büyük bir keyifle ilgiyle takip ediyorum aranıza yeni katıldım.

BEnim herkesten bir yardımım olacak akdeniz ve ege bölgesinde çadır kamp yerleri arıyorum ancak bir sorunumuz fazla derin olmayan ve kum olan bir yer tercihimiz.Çünkü kız kardeşim yüzme bilmiyor.

Daha çok muğla marmaris fethiye datca tarafını istiyoruz ama genelde derin diyorlar.Buralarda bildiğiniz güzzel bir yer varmıdır?gidip gezip gören varsa yardmcı olursa sevinirim.

Yoksa izmir yada antalya tarafı yine bizi bekliyor :smiley:Değişik bir yerler olsun istiyoruz.

YArdımcı olan ve ilgilenen tüm herkese çok teşekkürler.
 

Etiketler
Ynt: ege ve Akdenizde kamp yardım.

Demre'de Andrıake camping var. 3 hafta önce oradaydım.

denizi sizin istediğiniz gibi, altı kum, temiz ve derin değil :smiley:
 

Ynt: ege ve Akdenizde kamp yardım.

selam,Gökova Ören 'de ve köyceğiz Ekincik koyunda istediğiniz denizi bulabilirsiniz.İki yerde de kamping var.Kumsalı geniş ve antalyaya göre çok derin değil.Bende boyumu aşan denize pek giremem ama çözümü şu rengarenk makarna mı ,spagetti mi dedikleri köpüklerde buldum.Artık korkmuyorum,tavsiye ederim.Yada mersin taraflarına geleceksiniz:smiley:iyi tatiller...
 

Fethiye ölüdeniz... boyunuzu gecmeyen bir denize sahip .. tabi kardesinizin boyu kac bilmek lazim ama su da var ki oludenizden iyisini bulmaniz zor .. bahsettiginiz rotalarda daha da zor
 

Ynt: ege ve Akdenizde kamp yardım.

Arkadaşlar kamp planımız değişti fethiyeden başlayıp alanya tarafına doğru bütün kıyıyı gezerek gideceğiz.

Saklıkent , olimpus , kelebekler vadisi , likya gibi görülecek yerleride görmek istiyoruz.

İlk durak olarak katrancı orman kampını sectik ordan başlayıp sırayla gezerek manavgat alanya tarafından tekrar ankaraya döneceğiz.Ancak bu kamp hakkında bir fikrim yok daha önce hiç giden oldumu olduysa iyimidir.

Bizim için kum olması ve çokda derin olmaması yeterli.

Ve bu taraflarda önerebileceğiniz yerler varsa onlarıda düşüneceğiz çünkü ilk defa gideceğimiz yerler.

Yorumlar için herkese teşekkürler.

 



Ynt: ege ve Akdenizde kamp yardım.

Katrancı bize uygun gelmedi,çok kalabalık.Kişinin beklentisi ile alakalı tabi birazda.Biz sakin bir tatil istiyorduk.Adrasana mutlaka uğrayın derim.Denizi muhteşem...Olimposun ise tanıtımı iyi yapılmış bence.Denize uzak ,plaja giriş ve park için ekstra para veriyorsun.Soğuk suyu seviyorsanız uzaklık vs.sizin için problem değilse olimpos'ta olabilir.Kaş'ta bulunan olimpos kampingi de beğeneceğinizi düşünüyorum.İyi tatiller...
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,509
Mesajlar
1,519,025
Kayıtlı Üye Sayımız
172,165
Kaydolan Son Üyemiz
gül93

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst