Eğim Ölçer Nereden Bulabilirim ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan emc2 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 42
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,575

emc2

Ana Kamp
Yer
Antalya
arkadaşlar ön konsola konulan eğim metre olarak tabir edilen zamazingolardan kullanan varmı ve nereden temin ettiniz. aratırmama göre şuan internette bir tek modacar sattığı ikili göstergeliler var bildiğiniz daha değişik modeller varmı.[attachment=1]

9989157_0.jpg

Etiketler
Ynt: Eğim Ölçer Nereden Bulabilirim ?

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=clinometer+for+jeeps&btnG=Ara&meta=lr%3Dlang_tr

1. ve 3. linkte 2 tane farklı var.Brisi pusulalı.

selam sorduğunuz eyim ölçerin adı klinometredir ve birkaç modeli vardır hangisini soruyosunuz acaba ?

aman sakın type_R almayın bu kadar kötü bir ürün olamaz bu ürünü ürüetirken hiçmi vijdanları sızlamamış 1 kere kullanamadım. ışığını 15 saniye yaktım eridi alet. diğer üzünler için yorum yapamam ama bu ürünün orjinal olanları kadar güzel ürün olamaz.

değerli bilgileriniz için teşekkür ederim. peki buna benzer hangi marka ürünler var ve nette nereden bulabilirim bilginiz varmı

ben bu konuda çok tecrübesizim burda değerli bilgiler sahip abilerimiz var ve yukarıda bir kaç isim vermişler link de koymuşlar benim kendi tavsiyem imkan olsada yurtdışından aracın fabrika çıkışı üzerinde olan parçasını getirsek. hani ben ebay'den takip ettim var ama ben getirtemedim. ulusoy otomotiv de varmış bir oraları araştıralım derim.

Huma oto

CLINOMETER, EĞİM ÖLÇER, LAND METER, BA 5560

8439193_776232_a5b5718.jpg

8439193_776232_oi4h383.jpg

8439193_776232_2krg886.jpg

BA 5560, KLINOMETRE DİK VE YAN EĞİMİ SÜRÜŞ SIRASINDA TAKİP EDEBİLİRSİNİZ, GECE AYDINLATMA İÇİN PARKLARA BAĞLANABİLİR, ÇOK KOLAYLIKLA MONTE EDİLİR.

Fiyatı: 49 TL
Sahibindende buldum bunu
http://www.sahibinden.com/clinometer_egim_olcer_land_meter_ba_5560-03WQQaXQQ8439193WQQpXQQdisplayitem&keyword=huma%20oto

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
ben huma dan yeni aldım, gayet güzel,birde gezenbilir derseniz %10 indirimde var

Bunuda göz önünde bulundurursak sanırım bıraz daha düşüyor fiyatı....

ben 3 farklı model inceledim.
klasik eğimölçer 50 tl civarında,
digital ve pusulalı + barometre özellikli super bir urun gordum 135 tl civarında..

Yedpada Ali Bey
http://www.bayforeigntrade.com/
http://www.bajarack.com/#wpsbw

safari vb.offroad ekipmanı hersey mevcut...

bende çok istiyorum ama bu piyasadakileri beğenmiyorumm....

cep telefonuna yüklenen programlar çok güzel...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.