Ekrandaki Reklam Okumaya Mani Oluyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan prafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 50
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 56,198

Ynt: Ekrandaki Reklam Okumaya Mani Oluyor

Tek derdiniz o olsun ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Sedat bey karadeniz gezisinde, dönene kadar fazla birşey beklemeyin.

Merhaba Sedat hocam tekrar resim yolluyorum yardımınız için çok teşekkürler.

Adsız.png

Ekranin sol yatarafinda, ekrani 1/5 inden biraz buukcdne bir banner var. Kurtulamiyorum, ekrani buyutunce neredeyse sayfanin yarisini kaplkyor. En azindan bir kapatma dugmesi eklerseniz site daha kullanisli olacaktir.
Saygilarimla.

Merhaba,

Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz acaba? Farklı bir tarayıcıyı denemeniz mümkünse kontrol edebilir misiniz size zahmet? Firefox, Internet Explorer ve Chrome'da sorun görünmüyor. Farkedemediğimiz bir sorun varsa yazılımcı arkadaşlara iletebilirim. Reklamı kapatabilme fikrini de aynen ileteceğim.

Sağlıcakla,

Bilgisayarim eski oldugundan eve getirmiyorum. Tablet ile idare ediyorum. Samsung galaxy2, standart tarayici. Firefox ile denedim sorun yok gibi. Bu siteye ozel tarayici kullaniyorum. Benim icin sorun degil genede ilgili arkadaslarin dikkatine.
Saygilarim ve tesekkurlerimle.

Merhaba Sedat hocam benim bilgisayar ekranının sağında ve solunda yine reklamlar belirdi bu soruna bir el atarmısınız iyi akşamlar.

Sorunum devam ediyor nedir bu reklamlardan çektiğimiz bunun başka bir çaresi yok mu mecburmuyum bu reklamları görmeye.

Müsaadenizle olayın adını koyalım;
marmariscj7'nin "sorun" olarak nitelediğini forum sahipleri "kazanç kapısı" olarak görüyor olmalı ? Tabi bu da karşılıklı anlaşmayı zorlaştırıyor. Forumun ayakta kalmasına saygımız sonsuz ancak ,bu işin dengesini "alaturka" ya kaçmadan ayarlamak işin ideali olsa gerek, diyerek kimseyi kırmam umarım?
Herneyse demokrasilerde çözüm bulunur, diyelim.

Yılın ~7-8 ayı küçük tabletimle yollardayım, Tapatalka geçiş yapmasaydım, ya ekranın yarısından azı ile kanaat getirmek yada her sayfada ekranı büyütmek zorunda kalacaktım. Alışılmışın dışına çıkmak ise bilen bilir, oldukça keyif bozucu. (Üstelik reklam, tabletimde ilk birkaç sıradaki son ileti ikonunu da inatla kapatıyor ! )

Bunları yazmamdaki amaç cevap beklemek değil, (çünkü daha evvelki benzer yazılara da şahsen cevap almamışdım) hayal kırıklığımı dillendirmek.

Herşey bana nedense Nasrettin hocanın samanı hergün biraz daha kesilen eşeğini hatırlatıyor. :D

NOT. Bilmem çözüm olarak, sağdaki dikey reklamı yatay olarak yukarıya koymak düşünülemez mi? Belki böylelikle iki tarafda memnun kalabilir ?

Gezenbilirin ayakta kalması için reklam almasına bir şey dediğimiz yok sadece reklam bantının ekranı kaplaması ve yazılan yazıların okunmaması can sıkıcı umarım görevli olan arkadaşlar bu konuya bir el atarlar .

Reaksiyonlara yaptırımlarınızla cevap vererek, ender ama çağdaş bir örnek verdiniz.
İçten teşekkürlerimle, sağolun. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR