Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Birde geçen ay içerisinde samsun gezisinden dönerken elektrik kesintisi yapıyordu. O esnada arabayı vurdurarark çalıştırmış gibi kendi ataleti ile epey yol gittim. Egzantrik ya da sipoplarda hasar olmuş olabilir. Birazdan gidip tek tek buji kablolarını söküp çalışmasını gözleyeceğim. Bütün silindirler çalışıyor mu diye. Sorun yoksa eski distribütörü takacağım. O da olmadı eski karbüratörü takacağım. Motorda sorun varsa V8 bile atabilirim ;D Bulmadan gitmem ankara ya.
Sonunda orjinal bir cj karbüratörü buldum cj ime.. Taktık. Isınınca nefis. Şimdi sıra geldi emme manifoldunu değiştirmeye. İnşallah ilk çalışmada resistanslı ve su ısıtmalı sistem işe yarar.. 1 saat internette araştırdım. Kendi açtığım konuda buldum emme manifoldunun değişmesi gerektiğini ;D