Herşey eve yeni aldığımız LG televizyonla başladı.
Başlarda herşey güzeldi ama birden sinyal yok yazısı ekranda belirdi ve tüm kanallar uçtu.
Merkezi sistemin bakımını yapan servisi aradım daha telefonda hemen başladı lg şöyle lg böyle markayı kötülemeye, recevier vestel dedim başladı vesteli kötülemeye, anlıycanız güven vermedi.
LG servisini aradım biz yaparız dediler geldiler receviera gelen kabloyu değiştirdiler, kablonun ucuna bir parça koydular, paralarını alıp gittiler, iki gün televizyon gösterdi üçüncü gün yine ekranda sinyal yok yazısı. Tekrar aradım dediler bizim yapacağımız bişey yok recevir uyumsuz onu değiştir. (eee neden parayı almadan önce demedin :
)
Sonra mecbur merkezi sistemin bakımını yapan ustayı aradım. Geldi Lg servisinin taktığı parçayı çıkardı başka parça taktı. tamam dedi aldı parayı gitti. Bir gün sonra yine sinyal yok.
Aradım adamı oda dedi recevirı değiştirelim. Tamam dedim getir. Getirdi yeni bir recevire, taktık görüntü var güzel. Adam gitti bir saat sonra tüm kanallar olmasada yarısı gitti.
Giden kanallar atv, ntv grubu, stv grubu, haberturk, star, kanal d ve yaban tv. diğerleri var. Adamı tekrar aradım demez mi benim yapacağım bu kadar. adama patladım sonunda. Yarın tekrar gelecek bakalım.
Bu arada şunu tespit ettim. recevirın arkasındaki kabloyu çıkartıp takınca kanallar geliyor ama on dakika sonra yine sinyal yok. Yani 10 dakkada bir kabloyu çıkartıp takmam gerek.
Yani kafayı yemek üzereyim.
Varsa bir bilen bu iş nedendir yardım etsin lütfen.