alphinzet' Alıntı:konu başlığı çok güzel
ama emniyet şeridini işgal edenler ve o tepe lambalarını canlarının istedikleri gibi kullananlar için benim söylediklerimi burada yazmam çoooooook ayıııp olur. her gün köprü geçiyorum işim gereği. hani o böğüren öküzler varya sıkıştıklarında yol kenarında ben onları iyice böğürtüyorum öyleki artık dayanamayıp o trafikten soluma geçmeye falan çalışıyorlar. renkli çakar lamba koyan kral olmuş memlekette. godamanların korumaları bile polis numarası çekiyor. hatta polisler bile kendi sivil araçlarında utanmadan kimliklerini, sivil kıyafetleri varken şapkalarını falan gösterip yol kesiyor. ne olacak bu istanbulun halii ????
derindeniz1' Alıntı:Değerli dostlar,bu ve benzeri başlıklar ne denli çok açılırsa, Ülkemizin içinde bulunduğu durum da o denli içler acısıdır diye düşünüyorum.
İzmir'de yirmibeş yıldır direksiyon sallayan birisi olarak ihlal edilen trafik kurallarına hergün şahit oluyorum. Zaman zaman öyle şeyler taşıyoruz ki,
insan inanamıyor. Üç şeritli yola aniden beliren bir dördüncü araç mı istersin, düz çizgi ihlali mi,emniyet şerdini ise hiç yazmıyorum.
Sabahtan akşama dek haklarımızın sürekli ihlal edilmesi doğruyu söylemek gerekirse canımıza yetti.
derindeniz1' Alıntı:Merhaba,teşekkürler dilekleriniz için, böyle durumlarda ''alıştık artık, ne yapalım ....''gibi sıradan şeyler söylenir.
Ama ben bu tür şeylere alışmak istemiyorum
Selamlar, sevgiler.
dogan oto' Alıntı:onların hepsi
G e ç i ş
Ö n c e l i k l i
T a ş ı t
dogan oto' Alıntı:onların hepsi
G e ç i ş
Ö n c e l i k l i
T a ş ı t
Mustafad' Alıntı:Neredeyse hergün tanık olduğum bir durum ;Vatandaşımız, tofaş marka aracı ile eksoz son susturucusunun çıkışı soba borusu ebatlarında olduğu halde yolda ilerliyor, araç kullanırken cep telefonu ile de konuşuyor, müzik seti sonuna kadar açık . Kuralları uygulamakla görevli olanların içinde bulunduğu aracı solluyor, aynı işle görevli olan memurların bulunduğu binanın önünden aynı şekilde geçiyor.
Bu nasıl olabiliyor ? Yanlış anlaşılmasın, gerçekten merak ediyorum.