hural Zirve Mesajlar 1,133 Tepkime Puanı 1 Yer ümraniye 2 Tem 2007 #1 2. sayfada ki videoları kaçırmayın derim. http://nivatr.com/nivaForum/index.php?topic=125.0
Deep Zirve Mesajlar 4,559 Tepkime Puanı 8 Yer İstanbul Web www.mertkigili.com 3 Tem 2007 #2 Ynt: En Ateşli Niva 2. uçuşta ne oldu araca? vitesten mi çıktı yoksa daha mı fena? ???
K KML Kamp I Mesajlar 159 Tepkime Puanı 0 3 Tem 2007 #3 Ynt: En Ateşli Niva abı ne yaptın ole bıraz daha suratlensen daha ıı olacakmıs sankı kafa ustu dusmezdın sanırım.
Ynt: En Ateşli Niva abı ne yaptın ole bıraz daha suratlensen daha ıı olacakmıs sankı kafa ustu dusmezdın sanırım.
hural Zirve Mesajlar 1,133 Tepkime Puanı 1 Yer ümraniye 3 Tem 2007 #4 Ynt: En Ateşli Niva 2. uçuşta sadece vitesten çıktı. Hafıza kartını idareli kullanma derdine çekimi kısa kesmiştik. Süratlenecek mesafe yok gibiydi. Ayrıca, oldukca sivri bir tepe, süratlendiğimiz taktirde ağacın tepesinde bulabilirdik kendimizi
Ynt: En Ateşli Niva 2. uçuşta sadece vitesten çıktı. Hafıza kartını idareli kullanma derdine çekimi kısa kesmiştik. Süratlenecek mesafe yok gibiydi. Ayrıca, oldukca sivri bir tepe, süratlendiğimiz taktirde ağacın tepesinde bulabilirdik kendimizi
Y yuysal Zirve Mesajlar 1,549 Tepkime Puanı 0 3 Tem 2007 #5 Ynt: En Ateşli Niva Tebrikler Hakan; Harika bir iniş gerçekleştirmişsiniz
hural Zirve Mesajlar 1,133 Tepkime Puanı 1 Yer ümraniye 3 Tem 2007 #6 Ynt: En Ateşli Niva O günkü atlayışlarımızdaki tek hasarımız, yamulan ön tampondu...
Y yuysal Zirve Mesajlar 1,549 Tepkime Puanı 0 4 Tem 2007 #7 Ynt: En Ateşli Niva hural' Alıntı: O günkü atlayışlarımızdaki tek hasarımız, yamulan ön tampondu... Genişletmek için tıkla ... O sadece buz dağının görünen kısmı ya görünmeyen yerleri??
Ynt: En Ateşli Niva hural' Alıntı: O günkü atlayışlarımızdaki tek hasarımız, yamulan ön tampondu... Genişletmek için tıkla ... O sadece buz dağının görünen kısmı ya görünmeyen yerleri??
murat durmaz Yeni Üye Mesajlar 5 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 9 Eyl 2008 #8 Ynt: En Ateşli Niva slm bende lada niva ile bilgilerinizi ve deneyimlerinizi paylaşmak istiyorum yeni üye oldum iyi günler
Ynt: En Ateşli Niva slm bende lada niva ile bilgilerinizi ve deneyimlerinizi paylaşmak istiyorum yeni üye oldum iyi günler
S serhat19 İŞTİR KİŞİNİN AYNASI LAFA BAKILMAZ Mesajlar 27 Tepkime Puanı 0 Yer ÇORUM 4 Şub 2009 #9 Ynt: En Ateşli Niva GÜZEL MAKİNA ALLAH SÜRÜŞ TAKIMLARINIZA ZEVAL VERMESİN
YEVGENI Kamp III Mesajlar 605 Tepkime Puanı 2 Yer ISTANBUL 5 Şub 2009 #10 Ynt: En Ateşli Niva O Niva uzun bir süredir sadece garaja girip çıkıyor. Günlük aldığı yol 15-20 metreden ibaret..
Ynt: En Ateşli Niva O Niva uzun bir süredir sadece garaja girip çıkıyor. Günlük aldığı yol 15-20 metreden ibaret..