KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Doğrudur...
Bu mantığa göre gidilirse "gezenbilir kavun karpuz güzeli yarışması" bile mümkün ki ;D burası bi doğaseverler sitesi, olmaz.
Adı üstünde "doğa severler" ;D
Bu ne acımaszlıktır böyle. peki o kadar mekanikçinin hiçmi çoluk çocuğu yok ,onların hiçmi gezmeye hakkı yok,motorcu kardeşlerim ne yiyecek.buarada otoşarjı satanlar köşelerköşesi olmayacakmı.
Pazar günü yapılacak etkinliğe; Hafta içi dakika başı "gidiyoruz dimi" derken, Cumartesi 23.45 de arayarak türlü bahaneler uydurup gelmeyenlere sinir oluyorum....
Pazar günü yapılacak etkinliğe; Hafta içi dakika başı "gidiyoruz dimi" derken, Cumartesi 23.45 de arayarak türlü bahaneler uydurup gelmeyenlere sinir oluyorum....
Aaaa bak işte benim en çok bozulduğum noktada bu. şayet sebebinde haklı olduğunu belirten sebebler varsa müstesna ama kıvırmak için üretilen bahaneler zaten hemen kokuyor.
teşekkür murat aksu kardeşim hatırlattığın için.
-İnsanların yazıp yazıp karşındakine cevap hakkı vermeden konuyu kapatmak istemesine
-Konuyu kendilerinin uzatıp,suçu karşındakine atmalarına
-Dialoglardan kaçanlara ve yapıcılıkla yaklaşım içinde olmayanlara
-Gereksiz tutum oldugunu bile bile uykumun kaçmasına izin vermeme....