KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
b ü r ü t ü s l e r
Sayın Alfonse son kararınız brütüsler'mi ,b ü r ü t ü s l e r 'mi kızmak yoookkk gülmekkk var yarınlarda yarınlarda gülmekkkk var yarınlarrrrrr bizim yarınlarrr bizim...........
Çevreyi kirletenlere,beslediği evcil hayvana eziyet edene,
Kitaplarımı ve dergilerimi alıp okuyup tekrar aldığı bırakmayana,sayfaları çevirirken köşelerine zarar verenlere (zaten onları bildiğim için artık benden ancak boş kağıt alabilirler babamda olsa bile af yok)
Güzelim Türk Halk Müziği parçalarını menteşesi paslanmış kapının çıkardığı sesi andıran sesiyle birde utanmadan söyleyen ve o türküyü rezil ettiği halde ona çok güzel söyledin diye alkış tutandan,
Ülkemiz için hiçbirşey yapmadığı halde kendisi için TÜRKİYE SENİNLE GURUR DUYUYOR diye bağırılanlardan ve bağıranlardan,onları zorla bizlere izlettiren TV çalışanlarından,
Günümüzün bu amansız hastalığı ile ilgili bu durumu bende aynen destekliyorum. Artık bir karar verdim liste tutacağım kim kime kaç kez gitmiş.Hele bazıları varki neyse deyip es geçiyorum.
Dar günlerinde yanlarında olduklarım,onlara yardımcı olmak için arabamı sattığım aldığım paranın tamamını verdiğim günü gelince kendilerinin gelmesini beklediğim onlar uğruna kavga ettiğim arkadaş olduğumuzu zanettiğim çukurdan da daha altta olduklarını çok sonra anladığım işte onlara,onlara ve onun gibilere itibar edenlere,yüzleri yapmış oldukları rezilliklere rağmen kızarmayanlara,hala utanmadan gezebilenlere yuh diyorum yuh.
İkbal günlerimde yanımda olup masamın artıklarıyla geçinenler,oturup kalkmayı,çatal bıçak kullanmayı öğrettiklerim hepinize yuh olsun.
Bir söz duymuştum askerde iken gerçekten çok önemli,ben önemini sonradan anladım.<<Tecrübe Yenilen Kazıkların Bileşkesidir>> Çok doğruymuş.
Çok varda şimdilik bunlar yeterli.Kalın sağlıcakla.
** Trafikte gereksiz olduğu halde ön ve arka sis lambalarını yakanlara
** Hava kararmaya başlarken farlarını yakmayanlara (kendileri görüyorlar ama görülmediklerini algılayamayanlara)
** TV de reklamlarda sesin birdenbire yükselmesini sağlayanlara
Bindiği arabaya yaptırmış olduğu sadece gürltü çıkartmaktan ibaret olan müzik sistemiyle camlar indirilmiş,ses sonuna kadar açılmış,çıkan gürültü ile iki sokak öteyi bile rahatsız eden ler varya işte onlar,acaba o gürültüye nasıl dayanabiliyorlar.Helede kırmızıda yanına gelmişse varya,işte ben ozaman onların eline para veripte sokağa salanlara lanetler ediyorum.Ya siz?
Bindiği arabaya yaptırmış olduğu sadece gürltü çıkartmaktan ibaret olan müzik sistemiyle camlar indirilmiş,ses sonuna kadar açılmış,çıkan gürültü ile iki sokak öteyi bile rahatsız eden ler varya işte onlar,acaba o gürültüye nasıl dayanabiliyorlar.Helede kırmızıda yanına gelmişse varya,işte ben ozaman onların eline para veripte sokağa salanlara lanetler ediyorum.Ya siz?