En Çok Neye Kızıp Sinirlenirsiniz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ferdane gül Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 358
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 48,514

Etiketler
Ynt: En Çok Neye Kızıp Sinirlenirsiniz?

ferdane gül' Alıntı:
Karadeniz mi? Yolculuk başladı mı Kemal Bey?
S.n ferdane hanım karadenizi yaza sakladık. benim niyetim akdeniz kıyıları ve sıcak bölgeler fakat akdenize iç anadoludanmı yoksa egedenmi ineceğime bir türlü karar veremedim henüz. ama son bir kaç gün içinde çok çok önemli bir durum olmadıkça çıkmak istiyorum. tabii aracın içi ile uğraşmak,yeni gelen torun gecikmeleri destekledi ama bir yandan da bu yola çıkmamız gerekiyor. bu forumun formatını fazlaca değiştirmek istemediğimden serbest muhabbet köşesinde fatoş hanıma kısa bir cevap yazdım. oradan devam edersek buradaki arkadaşlarımızdan bana daha fazla kızılmasına sebeb olamak istemem :D :D :D

Bir de eklemek lazım ki mesaj atınca cevap yazmayan erkek arkadaşıma deli oluyorum! :mad:

1 - Emniyet şeridini kullananlara
2 - İki şeridi ortalayıp gidenlere,
3 - Açık havada sis lambalarını yakanlara,
4 - Bulunduğu şeridin hızına ayak uyduramayanlara,
5 - Önü boş olmayandan, selektör yaparak yol isteyene, çoooooook kızıyorum çoooooookkkk.

Bir dost meclisinde şarkı veya türkü icra edilirken, dinlemek yerine kahkaha ve konuşmalarını dinlemek zorunda kaldığım saygısızlara.

Kızdıklarımı saysammı bilmem,ne demeliyim,
Kırmızıda geçene,dönülmez işaretinden dönene,dönüş için lambayı beklerken yandan gelip önüne dalana,1300 krş için ekini kornadan çekmeyip devamlı sellekteör yapana,o sellektör yapan dolmuşa binene,ağzına kadar dolu dolmuşa binipte kalkta bana yerver de gibi gözünün içine bakana,kendilerini imtiyazlı zannedip arabalarına seyyar tepe lambası ve siren takıp emniyet şeridini kullananlara (onlara birşey sormayan memurlara kızmıyorum şark görevi çıkar ardından)yaptıkları memuriyet boyunca devletten aldıkları maaştan başka ailelsindende dahil hiç bir geliri olmayıp sadece memur maaşı alıpta kendilerini dürüstlük abidesi gibi gösteren kirada bir kaç evi ve yazlığı olan devlet memurlarına ve onlara hesap sormayan kurum müfettişlerine,her siyasi iktidar değişiminde hep iktidar yanlısı olanlara;
KISACA HİÇ BİR ... OLMADIKLARI HALDE KENDİLERİNİ BİR ... SANANLARA sinir oluyorum sinir.İyi bakın herkesin çevresinde okadar çok varlarki.
İşte bunlar insan kıllığındaki yaratıklardır.
Sağlıkla kalın diyeceğim ama bu şekilde kalınırmı bilmemki,
Yinede siz sağlıkla kalın.

Doğruyu bildiği halde başkalarından aldığı talimat uyarınca (tabi birtakım maddi olanakları kaçırmamak için) miletin gözünün içine baka baka yalan konuşan politikacı dan,
İşi için gittiği devlet kurumunda işini yaptırmak için gerkli harcı yatırıp o kurumu satın aldığını zanneden nasıl para kazandığı belli olmayan şahıstan,
Gittiğiniz bir devlet kurumunda ..... TL bağış yapacaksınız diyen memurdan,
Kırmızıda geçipte yakalanan ve memura hayır geçmedim diyen sürücüden,
İş yapan memura al benden bir yemek ye diyip zorla para vermeye çalışan sonrada 10 lira verip benden 100 lira almadan işimi yapmadılar diyenden,
İftira atanlar ve o iftiraya inananlardan,
İş takibi yapan şahsın iş sahibine hasap veriyorken makbuz bulamadığı (yani çaldığı kısım için) memura ..... TL para verdim diyen iş takipcisinden,

Bu oalyı bizzat yaşadım.Amacım bir meslek gurubunu incitmek değil şimdiden özür dilerim.çalıştığım yere bir mimar ve yapsatcılık yapan kişi geldi müdürbey iş için beni görevlendirdi,işi yaptım baktımki iş benim arkadaşım olan birinin fakat işi takip eden arkadaş olayı bilmiyor.Asıl iş sahibiyle mesaiden sonra karşılaştık gülüyor ya benim işimdenmi diyor nedir sordum dediki mimar ..... sana şu kadar para verdimi o verdim diyor.Bende dedimki o dediğin paraya harçlar dahil bu iş yapılır parada artar.Hemen telefon edip mimar arkadaşı davet etti ben zuladayım onu konuşturup beni çağıracak mimar arkadaş geldi başladı konuşmaya ya bu nası memur parayı almadan yapmadı diye bana birde küfür etti bende birden ortaya çıkıp aynı küfür ve hakaretlerle tepesine bindim uzunca bir süre kimseden iş alamadı herkes on akapıyı gösterdi.
Bu olay 1994 yılında yaşanmıştır.Terbiyesiz kişi adımı lekelemek istemiştir,fakat başarılı olamamıştır.

Yalandan,yalancıdan,riyakardan,başkasını kıskanandan,
Ömründe hiç ağaç dikmediği halde ağaçlara zarar veren şahıslardan,
Maddi kazancı için utanıp sıkılmadan yalan söyleyenlerden.

Size birşey hatırlatmak isterim,kesinlikle hiç bir siyasi parti ve kişi ile alakalı değildir,
Trabzon milletvekili sayın Hasan SAKA nüktedanlığıyla da bilinen bir parlementerdir.Lozan konferansında da bulunmuştur.
Mecliste yaptığı konuşmada <<bu meclisin yarısı namussuz dur >>der ve iner.Yer yerinden oynar sözünü geri al gibi bağırışmalar olur.Sonra yanılmıyorsam İsmet Paşa derki <<ya çıkta geri aldım gibi birşeyler de de yatışsınlar>> veya buna benzer birşey işter meclisi yatıştırmak için.Tamam der kürsüye çıkar << konuşmamı düzeltiyorum dün bu meclisin yarısı namıssuzdur demiştim,düzeltiyorum bu meclisin yarısı namusludur >>der ve iner kürsüden.
İşte çevremize baktığımızda okadar çok o yarısı kısmında olan varki.i

Günaydın,
İşini doğru ve dürüstce yapmayana,adam olmadığı ve olamayacağı halde kendini adam sayana,çatal bıçak kullanmayı bilmeyip gittiği yerde ısrarla çatal bıçak arayana isteyene,babasının iki göz evinden çıkıp (babasının iki göz evinin olması kesinlikle utanılacak ve aşağılanacak bir durum değildir) ve nereden geldiğini unutup suyu bardakta görüp nasıl kazanıldığı belli olmayan parayla şöyle bir deniz manzaralı 180-200m2 bir ev arıyorum diyene,hırsızlığı tescil edilen şahsa saygı duruşu gösterip selam verene,şahıs olarak hiç bir bilgi sahibi olmayıp çalıp çırpmayla servet sahibi olana her hangi bir konu hakkında hep o bilir bu konuda uzmandır muamelesi yapana,
BU ÖNEMLİ;Her konuşmalarında ben namusum için,şerefim için,şahsiyetim için,.... çalışıyorum para için çalışmıyoru diyenlere,kızıyorum.
Onlara << ben para için çalışıyorum çünkü insan kendinde olmayan şeyler için çalışır onların hepsi bende var ama para yok >> demeyenlere daha çok kızıyorum.

En sinir olduğum şey...

1. Yalan
2. Yalakalık
3. Yağcılık
4. Kendini beğenme
5. Aşağılama
6. İftira atmak
7. Haksızlık...

1-imkanı olduğu halde pis gezene
2-kendi zevkleri uğruna herşeyi yapana
3-ambulansa yol vermeyene
4-naylon poşetleri doğaya atana
5-değer verdiğin halde değerini bilmeyene
6-sevgi saygı gibi kavramları diğer arkadaşlarımız yazmış zaten ama herkesi hakettiği kadar sevmeli ve saygı göstermeli
başka mı? kızmamak en iyisi ama yapabilen varsa elini ayağını öperim banada öğretsin... ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR